Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Kako smo proveli vikend?

Limači 98. golovima Babića i Palića svladali su ekipu Maksimira rezultatom 2:0 i očekivano ušli u A grupu drugog kruga natjecanja na Jelenovcu. U novoj skupini očekuju ih ekipe Cro. Sesvete, Lokomotive i Trnja.
Mlađim limačima 99. sreća je ovoga puta bila naklonjena. Pobijedili su ekipu Mladosti/B rezultatom 3:0 (Lebinac, Čibarić, Marki) i tako u zadnjim centimetrima utrke ušli u A grupu drugog kruga, gdje ih dočekuju još jače momčadi: Dinamo, HAŠK i RIZ Odašiljači.
Nažalost, stariji zagići 00. nisu uspjeli svladati ekipu Radnika (0:3) te će igrati u B grupi drugog kruga natjecanja sa ekipama Maksimira, Varpča i Gavrana. Sve u svemu borili su se i vjerujemo iz ovoga iskustva dosta naučili.
Daljnje natjecanje na Jelenovcu odvija se dakle u 2 grupe (A i B) po 4 skupine. Grupu A čine prvo- i drugoplasirane momčadi iz 1. kruga, a grupu B treće- i četvrtoplasirane te ponovo igraju po skupinama svak sa svakim. U treći krug natjecanja ulaze prve dvije momčadi svake skupine iz A grupe i počinju četvrtfinalnim utakmicama sve do finala i utakmice za 3. mjesto.
Mlađi zagići u Prečkom su odigrali dvije utakmice. Prvu su pobjedili rezultatom 6:3, a drugu izgubili 4:2. Na Ravnicama pak nastavak pobjedničke serije Dubravaša. Pred dobrom igrom pokleknule su ekipe Ponikvi (3:1 - Lopar-2, Šaronja) i Tekstilca (3:2 - Lopar, Raužan, Šaronja). Bravo dečki!
Kratke informacije: Radovi na fasadi i grafitima privode se kraju. Zagići od 01.12. treninge imaju i u dvorani pa roditeljima savjetujemo da kod trenera provjere rasporede treninga. Trener Zember je rekao da igrači na treninge vani obavezno nose kopačke i tenisice ako će trening zbog kiše i blata biti na betonskom igralištu.

Post je objavljen 07.12.2008. u 18:39 sati.