Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nesvrstani

Marketing

Nema zajebancije sa fašističkim simbolima

Naš dragi i voljeni, te u svijetu cijenjeni premijer, dr. Ivo (ovaj uvod je za čitatelje iz mupa da ne pomisle kako je ovaj tekst uperen protiv ličnosti našeg premijera kojeg mi tako jako volimo i cijenimo, jer vidim da je u zadnje vrime zajebano kad na internetu napišeš kako ne voliš i ne cijeniš našeg jedinog i voljenog premijera (op.a.)) kaže kako nema satire s fašističkim simbolima. E, sad se ja pitam: Kad je rekao da nema satire, je li mislio kako više nema ni zajebancije sa simbolima zločinačkih ideologija. Znači li to da se više ne možemo zajebavat na račun fašizma, nacizma, komunizma, socijalizma, liberalnog-kapitalizma, imperijalizma i ostalih simpatičnih zločinačkih ideologija i poredaka, ter njihovih simbola? Jer ako je stvarno to mislio, volio bi da mi kaže gdje to točno piše da je satira i zajebancija na njihov račun, te podjebavanje tih ideologija, zabranjeno? Kad mi kaže gdje to točno piše, u kojem članku Kaznenog zakona, e ja ću odmah reći: Evala ti, Ivo, jesi judina! (nije da ja sad ne mislim kako naš voljeni dr. Ivo nije čovik i judina, nego da je, šta ja znan, đubre, ološ, Milanović, Bandić i propalica (op.a. za mup)) I više nikad se neću sprdat na račun kukastih križa i crtat ih kako im ne dolikuje i na mjestima koja nisu prikladna za to, već ću im uvijek davati dozu dostojanstva kako im i priliči.

A do tada, mala škola (ne)prikladnog korištenja kukastih križeva u svrhu zajebancije i sprdnje.

Photobucket

Prvi sa sprdnjom na njihov račun je počeo onaj mali Englez koji je gajio poznati oblik brka (s kojim se, kao sa simbolom, također ne bi smjelo zajebavat).

Photobucket

Photobucket

Kasnije, u socijalizmu, već kao đaci-prvaci gledali smo kako se s takvim znakovima šegače po kojekakvim stripovima koje smo nazivali romani. Da i tada već nije bilo cenzure, znakovi bi bili i još više ocrnjeni.

Photobucket

U današnje vrijeme s njima se sprdaju i globalisti i antiimperijalisti.

Photobucket

Simboli slobodnog američkog naroda, kako oni stari i ozloglašeni...

Photobucket

... republikanski, tako i ovi novi, još neozloglašeni, demokratski također su obučeni u njihovo ruho, zajedno sa...

Photobucket

... simbolima novog industrijsko-tehnološkog poretka.

Photobucket

...o vrijeđanju vjerskih osjećaja katoličkih masa, a na krilima maglovite prošlosti vrhovnog zapovjednika Svih svetih legija, ne treba niti govoriti.

Sram ih i stid bilo!



Post je objavljen 01.12.2008. u 23:15 sati.