Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakica

Marketing

Odsanjane puse

Godinama vec neki moji snovi imaju slicnu tematiku. Sanjam da se ljubim i to iskljucivo s odraslim muskarcima. Ne sanjam poljubce sa zenama, djecom ili homoseksualnim osobama. U tim svojim ljubljenickim snovima sudjelujem ja, dakle, i muskarci koji su mi poznati iz jave i inace ih ne smatram nimalo atraktivnima (o da!), a uglavnom se radi o mojim poslovnim partnerima ili klijentima, a moze se tu pronaci pokoji susjed, muzevi i decki mojih prijateljica i poznanica, pokoji prijatelj, neki od mojih bivsih sefova, pokoji bloger kojeg sam vidjela na kakvoj slici, itd., itd.
U snovima nikad ne dodje do seksualnog akta, dakle sve se svodi samo na poljubce, a usput moram pripomenuti da smo jedna i druga stranka odjeveni, da ne odbijamo poljubac niti nam je on gadan, ali nije ni uzbudjujuc (fala bogu). Eto, bas sam happy sto sam cednost uspjela zadrzati i u svojoj podsvijesti. Te puse vise podsjecaju na formalno rukovanje prilikom susreta ili kakav pozdrav u prolazu. Na pocetku te moje afere sa ljubljenjem poznatih osoba bila sam zaprepastena i nakon budjenja bih se znala najeziti i kriknuti (vise puta): Bljak! Danas sam se vec toliko navikla na takvu tematiku snova da su mi postali normala mada me jos uvijek odabir aktera moze iznenaditi. Vremenom je to postala bas vrlo smijesna igra narocito kad nakon odsanjanog ljubljenja imam susret s tim osobama. Dreknem (u sebi): Baaaa! Kako bedasto! Ovaj covjek nema pojma da sam ga sinoc sanjala i to ni vise ni manje...sanjala sam kako se ljubim s njim!
Na neki cudan nacin shvatila sam da u kontaktu s tim osobama postajem opustenija, zabavnija i prisnija. Oni nisu vise daleki, hladni i zlocesti muskarci, jerbo sam ih uspjela obradit (hehe) i zivot s njima postaje laksi. Naravno, na dobitku smo svi, a ja sam i te kako zahvalna svojoj fenomenalnoj podsvijesti sto je nasla nacin da razbije moju strasljivu prirodu i na taj zaista smijesan nacin oplemeni moje kontakte s ljudima pred kojima sam (pitaj boga iz kojeg razloga) suzdrzana i sramezljiva.
Kako mi vrag nije dao mira morala sam napraviti jedan mini research medju svojim prijateljicama, pa sam ih priupitala da li i one imaju slicna iskustva. O Jesus, (nesto sam danas pretjerano biblijski orijentirana) kakvog li iznenadjenja! Upravo su se razbrbljale o svojim snovima i poljupcima koje nesebicno dijele u istima i to takodjer slicnoj strukturi svojih kontakata u zivotu. Eto, bas sam zadovoljna svojim istrazivanjem, mada me jos zanima da li i muskarci imaju takvih iskustava u snovima (ne usudih se pitati nikog), a voljela bih znati da li se i vama, cijenjeni posjetitelji, dogadja nesto slicno, pa se slobodno u komentarima mozete raspisati o ovoj temi.

Post je objavljen 01.12.2008. u 12:46 sati.