Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Protekli vikend

Sve ekipe NK Dubrave mladeži bile su angažirane ovoga vikenda.
sretan U subotu su stariji limači već u ranu zoru svladali svog prvog protivnika na Jelenovcu, ekipu Radnika iz Sesveta, rezultatom 1:0 (golom Babića). Nije bilo lako, kažu roditelji, ali ipak bilježi se pozitivan rezultat.
sretan Istog dana navečer mlađi limači su "gotovo" pobijedili svog prvog protivnika na Jelenovcu, ekipu Save. Opet nisu imali sreće, pa su minimalno vodstvo (golom Kirina) izgubili u zadnjim minutama utakmice i upisali samo jedan bod (1:1).
sretan Stariji zagići su u subotu na Klaki uspješno odigrali trening/prijateljsku utakmicu, a u nedjelju rezultatom 3:1 svladali ekipu Studentskog grada, također svog prvog protivnika na Jelenovcu. Golove su dali Prpić, Šahdanović i Bosnar.
sretan Mlađi zagiči prijavljeni su istovremeno na dva turnira što omogućava aktivnost velikog broja djece. Jedna ekipa natječe se kod Mare na Ravnicama i već je u dvije odigrane utakmice ubilježila 6 bodova uz 13 postignutih golova (protiv Dinama 7:0 i K-7 6:1). Druga ekipa je pak u Prečkom bila manje uspješna izgubivši u obje odigrane utakmice.

Post je objavljen 24.11.2008. u 10:11 sati.