Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raftmania

Marketing

Bubble Baba Challenge, divljina i voda i 400 gumenih žena...

buba2

Bubble znači žvakaća, Baba je baba a challenge je izazov. Sve se to odvija u Rusiji preciznije 110 km sjevernije od Petersburga na rijeci Vouksa u selu Losevo.

Organizatori daleke 2003 kada im je prvi puta pala na pamet "briljantna" ideja za spuštanje niz riječne brzake na lutkama iz sex shopa vjerojatno nisu sanjali da će sve to prerasti u svjetski poznato jako posjećeno natjecanje.

buba1

Pravila su jednostavna. U opremi za divlje vode, samo uz potporu lutke na napuhavanje kupljene u lokalnom sex shopu treba se prvi spustiti niz zadanu stazu po rijeci. Bitno je da ne izgubite svoju gumenu družicu jer vam tada slijedi diskvalifikacija.

A natjecanje i pravila smislio je Dmitry Bulawinov na nekom tulumu. Imali su sve što im treba (piće i jelo) samo se djevojke nisu pojavile. I jedno je vodilo do drugoga i prvi izazov je krenuo. U službenim papirima se ne spominje ali ne sumnjam da je votka zasigurno bila kuma natjecanju...

buba5

Iako su uvjerljivo brojčano nadmašene od "pravih mužjaka", ovo natjecanje ima i žensku konkurenciju. Komentar natjecateljica je da one lutku vide kao "lifesaver" uređaj a ne kao sexualni objekt. I stvar je riješena.

Lutke se mogu iznajmiti na startu i to ženskog spola. No pripadnicima ljepšeg spola nitko ne brani da donesu svoju mušku lutku. Na pitanje o diskriminaciji spolova zbog spomenutog problema organizator odgovara; "muške lutke su preskupe tako da ih nemamo za iznajmljivanje".

buba4

Ovo je bez sumnje vrlo ozbiljno natjecanje, tako da se mjeri vrijeme i znaju se pobjednici. U 2008 od žena je pobjedila Elizabeta Smirnova borbenog nadimka "Iznenašena djevojčica" a od muškaraca u neizvjesnoj borbi prvo mjesto je odnio Vladimir Zajsjev nadimka "Guska u magli". Da obveza svakog natjecatelja je da uz ime i prezime prijavi borbeni nadimak...

bubamjerenje

Ako vas zanima još detalja, slika, popis pobjednika, kako je bilo prije posjetite službenu stranicu natjecanja na slijedećem linku ..:: link ::..
Nemojte se preplašiti ruskog ukoliko ga neznate. Na svakoj stranici negdje se nalazi " Automatic translate into English :-)" tekst. Kliknete i engleski je tu.
Slijedeće godine u kolovozu Baba Challenge ide dalje. Nije kasno da počnete trenirati...




Post je objavljen 22.11.2008. u 20:56 sati.