Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

Petak, dan kad je levantica rođena

Vratih se s prvog dijela turneje. Morala sam se vratit jer je uskoro sastanak veselih pljoskica, a prije svakog sastanka imam razne predradnje-ugradnja noktiju, pedikura, manikura, frizura, vrtna garnitura..

Tema sastanka je Dan republike, a dreskod je, a što drugo nego crven-bijeli-plavi kombinacija. Naravno i marama oko vrata te značka na kapi. Skaska se jedina ne mora brinut, ona stalno hoda takva. Al i mi ostale ćemo se nekako snać.

Kupila sam pljoskicama svakoj po dvije čokse u Austriji. Dobro da sam po dvije jer sam ih pola pojela pa još uvijek imam za svaku po jednu. Ovo pišem crvenim slovima da one to ne pročitaju. Ne vide crvenu boju. Pst.

Uglavnom u proteklih sam 9 dana provela ukupno 86 sati u komadu s R. To je ako se mene pita 85 i pol sati previše. Negdje na pola našeg uzastopnog druženja, znači nakon nekih 43 sata počela sam gubiti razum. Dva su se glasa javljala u mojoj glavi. Jedan razuman koji mi je govorio UBIJ JU. UBIJ JU SAD. ZAKRENI JOJ VRATOM I PRIKRIJ TRAGOVE. MOŽEŠ TI TO, PA GLEDALA SI SVE EPIZODE CSI-a. Taj je glas bio jasan i dominantan. Mislim da je to bio glas Ivanke Boljkovac.

Drugi se pak glasić jedva nazirao u daljini i govorio je NEMOJ JU UBITI, NE MOŽEŠ SAD U ZATVOR, NISI JOŠ ZAVRŠILA SVE TEČAJEVE KOJE ŽELIŠ. Prevladao je ovaj slabašan glasić uz pomoć i podršku mojih pljoskica koje su vrijedno spamale na đimejlu i odgovorile me od tog čina.

Srećom, tu večer kad sam bila na rubu, našla je nekog siročeka s kojim se sprijateljila i otišla pit. Vidlo se na njemu da nije baš čist, al dobro, za druženje s njom nit ne smiješ bit normalan. Ful mi je ličio na Sinišu Svilana pa sam ga prozvala Sinke. Imao je čak i špičastu kravatu kakve Svilan uvijek nosi. Uglavnom Sinke me je riješil njene prisutnosti dvije večeri zaredom. Hvala ti Sinke. Da se odužim nabavit ću ti oružani list. Za kravatu. Ak nekom izbiješ oko s njom.

Idem ćorit, laka mi noć, fala.

Post je objavljen 21.11.2008. u 01:38 sati.