Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malateta

Marketing

Žene na ˝Ženama˝ i datumi...:)))

Drage moje Ženice ovaj je post samo za nas zato unaprijed molim muški rod da ne čita jer će ovdje bit svega, žao mi je što ću vas popljuvati i ponizit, al pun mi je kufer vas i vaših laži...
Ukratko, počinjem...:)))
Jučer sam sa svojim djevojkama išla pogledati film ˝Žene˝ i fasciniralo me jer po prvi puta su bile samo žene u filmu i sve se ˝vrtilo˝ oko njih. Pronašla sam se u puno situacija koje su ˝opisane˝ u filmu, a vjerujem da su mnoge žene osjetile na svojoj koži gotovo svaku od tih situacija. Znam da smo i mi mustre, da varamo, lažemo, izmotavamo se, koketriamo...itd., ali ono što VI nama radite... Možda zbog situacija koje sam osjetila na vlastitoj koži, ali moram, jednostavno moram se iskalit... Mogu tako da izravno napadnem vas, GADOVE, koji muljate... ili da ovdje napišem šta vas ide, a vi i dalje živite svoje savršene sapunice u kojima svojom slatkorječivošću obradite svaku žensku i obećate joj brda i doline... pa tako padnu. Eh, žao mi je što smo mi takve, što nam treba NJIHOVA ljubav i podrška.
Samo mi je nespojivo kad netko može varati, a kleti se na vječnu ljubav...kad netko može bit tolko dvoličan i sjediti na dvije stolice i na kraju NE PASTI... i ne biti otkriven i ne imati grižnju savjesti,... e da, dragi dečki ipak su laži samo laži i u svakoji si prije ili kasnije uhvaćen...evo primjer, nakon 6 mjeseci uhvaćen...:), ali ipak si uhvaćen...:)))
Drage moje žene...ili ćemo ih prihvatiti takvima ili ćemo živjeti u iluziji da su dobri i da je ono što kažu istina.
Pila sam kavicu s jednim naizgled dragim dečkom, ali jako velikom mustrom, što je najgore jako zgodnom mustrom koja mi je rekla da nisu svi oni takvi, iako on je, priznaje...ali nisu svi, onda sam zazujala... Jedan koji nije???...samo jedan..:)))
Mislim znam da vas ima, ali svi takvi su u braku ili vezama...:))))
Tak da će bit još postova u kojima ću pljuvati, psovati i mrziti muški rod...

...a do tada...pusek ženama!!!

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 19.11.2008. u 12:43 sati.