Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

Nešto što me je rastužilo..

Bio sa nakon dugo vremena u crkvi ,od gubitka sina rijetko sam odlazio u crkvu, iako i ranije nisam često išao, no nakon gubitka sina bio sam u totalnoj "svađi" sa crkvom vjerom pa i samim Bogom.

Tada su mi prijatelji javili da Vl.Zlatko Sudac bude u crkvi Sveta Mati Slobode, kojeg neizmjerno cijenim, ne zbog mogučih njegove stigme, več zbog njegovih rijeći i zbog toga što se jedini, jedini nikada nije ni nece odreči branitelja u svojim propovjedima i govorima.

Došlo je oko 5000 tisuća ljudi ,kiša, no to znate, kao i to da su mu crkveni vrhovi zabranili ili sugerirali da bude kratak, ako je to istina , pomislim kako to crkveni vrhovi misle privući ljude u crkvu pa i mene, sa tim ponašanjem teško.zapravo mene na žalost sigurno ne !

Da Vl. Zlatko Sudac je mlad, ali svaka njegova rijeć ima i te kako smisla u ovim vremenima, pa kome to ne odgovara?
Mene još više uvijerili da nešto novo, neke nove rijeći ,neki novi žar, u novom vremenu jednostavno ne odgovara onima koji nikako da shvate (mislim da oni to ni ne žele )
da su došli neki novi klinci, koji bi i koji jako rado dolaze slušati Vl. Zlatka kao i neke druge mlađe Vl. Zato sam tužan i zato se pomolim doma, kada za to osjetim potrebu.
Da Vl. Zlatko neizmjerno voli svoju Domovinu i branitelje i to se ne libi reći jako, jako glasno za neke njegove oponente preglasno i tu je izgleda j problem.




Da suze su krenule i nije me sram zbog toga. To su suze za sve koji su zaboravljeni a, sve su dali za nas što smo ostali i koji smo se uspjeli živi vraiti iz rata , mada mnogi ranjeni, u tijelu i u duši .Dodajem i drugu pjesmu svima znanu!






Post je objavljen 16.11.2008. u 10:39 sati.