Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

krivo vrijeme..

Nekada sam bila predanija blogu jer ipak nekada sam imala zivot kojeg sam iz dana u dan mogla ispisivati. Danas : osjecam se staro, usamljeno i isprano. Danas imam osjecaj da se taj zivot izlizao u puku monotoniju i letargiju.

Nemam tekucih obaveza jer niti radim, niti imam obitelj, niti pohadjam redovno fax. Ja sam dugovjecni kradljivac dana s previse ispita do diplome. Iz mojih ustiju mogu se cuti samo lazi jer lazem sebi, lazem svojim roditeljima, lazem svom bratu i lazem svojoj baki; lazem i drugima al njihova vaznost za moj zivot je premala da bi ih isticala.

Dane provodim u izgovorima pracena velikim nezadovoljstvom. Izgleda da sam se zbilja preforsirala u svojoj zelji da budem ona stara ja : da se posvetim sebi, svom izgledu, ucenju i uzivanju u zivotu. Meni idalje srce zna preskocit, ako i gimnasticiram ostajem bez daha a vrtoglavice su postale moje prijateljice. Vjerujte mi, za sve je kriv stres i taj pritisak koji osjecam da moram biti ona stara.

Ovoga tjedna sam svakoga dana ispocetka pocinjala "od danas ce biti tako" al nisam izvrsavala planove. U ponedjeljak su moje odluke i razmisljanja tesko pala Onome koji govori da me voli. Ono malo snage sto imam utrosila sam u besciljno izlezavanje i nespavanje do utorka navecer. Tada je uslijedilo moje mahnitavo lupanje po ekranu lapa kojeg sam od tate dobila za Valentinovo. Da, imam tatu koji svakom prigodom nastoji pokazat koliko me voli pa ne zaboravlja ni Valentinovo. No, ekran je prezivio taj surovi jad i suze i lupanje jer je moje izgovoreno "igdje" postalo u Njegovim mislima "ikada". Prezivjela sam svadju iako tesko. U srijedu sam ponovno krenula ispocetka al umjesto da ucim nagradila sam se knjizurinom kao skupim poklonom za rodjendan koji je bio pred 5mj. U cetvrtak sam zbilja krenula ispocetka al nesebicno ulijevajuci podrsku Njemu zbog ispita, zeljela sam da uci i da prodje ispit koji je pao zbog moje nesvjestice. Danas je petak i uz minimalne jucerasnje pomake mogla sam krenuti dalje al ne - opet sam na pocetku :-(

Zasto? Na kusnji sam dal ljubav zbilja nema granice?

nastavak slijedi...

Post je objavljen 14.11.2008. u 14:47 sati.