Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

NK DUBRAVA - NEPOBIJEĐENI JESENSKI PRVAK

Iako se tek prekosutra igra posljednje 11. kolo jesenskog dijela prvenstva 1. ZNL mladeži, već danas nam tablica govori slijedeće: jesenski prvak lige u kategoriji limača A je nepobijeđena ekipa NK Dubrave.
Naime, jučerašnjom pobjedom od 0:4 (Malkoč-2, Soldo-1, Babić-1) u utakmici protiv ekipe HAŠK-a, naši limači su dokazali da su ove sezone najbolja, najuigranija i najkompletnija momčad lige. Baš svi od golmana Primorca i Karamatića, obrambenih Solde i Markića, veznih kapetana Prpića, Klaića, Palića i Budje, napadača Babića i Malkoča, te jake klupe: Furdin, Ivanagić, Pandžić, Bagarić, Mioč, Beg, Budimir, Udovičić, Klobučar, Čibarić dali su svoj doprinos ovome uspjehu. A sve to pod dirigentskom palicom svog prvog i jedinog trenera Palića, koji je jučer, vidno sretan ali bez euforije, ovaj uspjeh pripisao upornom radu i stvaranju momčadi kroz zadnje tri godine. Nepogrešivo točno, jer iako je ekipa od početka imala jake temelje u par igrača, bio je potreban dolazak još nekoliko pojedinaca i puno puno rada kako bi se sve pozicije popunile odgovarajućim igračima, organizirala igra i stvorila momčad.
Kako je ovo već treća generacija s kojom trener Palić postiže isti uspjeh, ne mogu a da se ne zabrinem za njegovu budućnost u našem klubu. Zašto? Pa kao što uskoro počinje prelazni rok za igrače, koji nadam se ovog puta neće ozbiljno oslabiti naše redove iako se među gledateljima na našim utakmicama u zadnje vrijeme sve češće viđaju skauti, treneri i roditelji drugih klubova, tako sigurno niti ovaj trenerski uspjeh nije prošao nezapažen. Nadam se da su toga svjesni i u upravi NK Dubrave, prije svega radi djece a u konačnici radi samoga kluba.

Post je objavljen 13.11.2008. u 09:09 sati.