Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/130908malenimoj

Marketing

Osjete li naši muškarci tren kada počnu gubiti kontrolu nad svojim partnericama?
O da, itekako…. Rekla bi naša Palči osjete po mirisu…
Nije važno po čemu osjete ali tada stupaju u akciju… rade ono što nikad nisu, pokušavaju se vratiti tamo od kuda su sami svojom voljom skliznuli… … obasipaju nas prevelikim izljevima ljubavi, kupuju nam poklone…. A možda su pokloni čisto zato jer žele sebe opravdati,smanjiti svoju grešku….
Ali zašto upravo u onom trenu kada mi same posložimo neke svari na mjesta gdje trebaju biti…vide li se promjene na nama, ili su to samo mjere predostrožnosti… kako god bilo da bilo…ispada sumnjivo i uopće mi se ne dopada…. U meni pokreće lavinu pitanja, grižnju savjest a nju bi ponajmanje trebala imati ja…netko će reći nikad nisi zadovoljna, možda nekada bi ali danas shvaćajući muškarce na jedan drugi način, dijeleći s njima neke tajne zaista ne mogu drugačije dokučiti i shvatiti ovo što se dešava meni…pa eto o čemu se radi…najprije sam dobila veliki poklon s mašnom…crni je onak…baš cool..ima četiri kotača…a danas malu kutijicu s prekrasnim prstenom….
i što hoćeš….niš al, možda ja to sanjam ili mi netko želi nešto poručiti između redaka…a redovi su crni i ništa se više ne nazire…skoro pa ništa, sve gubi onaj davno bajkoviti sjaj, sve postaje polako ravna crta, upravo ona ravnodušnost koja nikako nije dobra… i zašto baš u ovom trenutku kad sam baš bila dobro….hm….očito ispuštam miris, ha Palči…tko će razumjeti te naše muškarce…





Post je objavljen 12.11.2008. u 00:46 sati.