Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Ozračje nakon Obamine pobjede

Evo odgovora na pitanje drage nam ClockWork:

Optimizam je kakvog nisam vidio dugo, Ovo su moji vec treci izbori, i nikada nije bilo ovako uzbudenje. Jon Stewart, komicar, je rekao da je prvi puta u zivotu vidio eye contact na ulicama New Yorka. Iako je Terminator republikanac, Kali je o Regana debelo Demoratska (zato su i proglasili Bamu za predsjednika te minute kada su se zatvorila biracka mjesta ovdje na zapadu). Ja misam pre-lud za Obamom, ali sta je je, ljudi su sretni i vidi se da je "hope" i "change" u zraku. Koliko od toga ce ostati kada prode medeni mjesec, budemo vidjeli.

Mislim da crnci na zalost grijese, jel misle da sada vise nece biti rasizma i da je sve u buduce oke, ali da je netko koji je crn i koji se jos zove Hussein uspio preci/proci sve predrasude, je zaista povjesni dogadaj o kojemu ce nasa dijeca citati u skolskim knigama, i po mome koji ide odma uz govore MLK-a i JFK-a.
Nadalje, meni osobno koji sam u bankarskom/financijskom sektoru, optimizam u buducnost i manja bojazljivost moze puno pomoci da se vratim na zelene grane i da se svi izvadimo iz ove sada vise ne samo Amercike vec i Svjetske krize...prema tome, bring it on. Yes WE Can !!!

-I still love you all-B

Post je objavljen 11.11.2008. u 02:02 sati.