Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdica

Marketing

Muke po prosvjeti

Odsutna, imam gomilu posla koji ne volim raditi. Bubati nikome potrebne brojeve i podatke napamet. A ne mogu to nikako naučiti osim napamet.
I tako sam vam ja zabušavala dva mjeseca i 10 dana. Eh, sad su se nakupile one nevoljene trojke u imeniku, kojih tamo ne bi smjelo biti. I sad učim. Od danas doduše (cerek). I to sam se sjetila kad sam došla na test iz zemljopisa i shvatila da znam NIŠTA.
Tak. Moram učit jer znanje je moć!
Kaj nam nemreu dati nekaj zanimljivo v toj školi, pitali bi moji razredni ljudovi.
Ne, ne mogu. Moramo steći Temeljna Znanja da možemo nadograđivat, haha.
Šalu na stranu, kampanjac sam. Učim samo kad baš shvatim da hitno moram. A ne prolazim loše. Tj.. prolazim super, za ono što učim.
Sad ću spašavati ono što se spasiti da, ali šljedeće polugodište ću bome učiti, i to punom parom. A čeka li me i državna matura, dragi ministre.
Dakle, kad smo kod probne državne mature, optimistica uzela sve tri više razine. Matka. Hrvatski. Engleski. I naravno, uzela dva dodatna predmeta, povijest i psihologiju. A znate da ne idem u gimnaziju i sve je po njihovom programu. No moja majka kaže: Bolje da ve probaš, neg na pravoj.
O, napisala sam ja i fakultete. Svih 5 traženih!
Pravni fakultet- Pravo.
Hrvatski studiji- Psihologija
Ff- Psihologija
Edukacijsko rehabilitacijski- Socijalna pedagogija
Ekonomija- xd. Ne sjećam se smjera

I tak. Kaj mislite, će me primit na pravo xd?
E da, sad idem naučit učit a zatim ću učit i bit ću pametna. Ne, ja već jesam pametna. Samo sam ljenivac, kampanjac, danguba, fulalazanimanje i tako.

E da, ako ne upadnem na faks, onda ću otići raditi na brod, to mi se sviđa. Ili u Njemačku biti hotelijerka:). Ili ću se zaposliti u lokalnom china shopu ko prodavačica xd. Ili ću konobarit u Tntu. Au, koj dobar posao!
A ne znam ništa više. Samo da sam skoro punoljetna, strah me toga. Ali Tina to jedva čeka, moći će imat cigarete kad joj srce poželi xd.

Um, to je sve za sad. Javim se kad naučim svo brdo gluparija. Al nema veze, mogu ja to.


Post je objavljen 10.11.2008. u 21:18 sati.