Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/znkilok

Marketing

Žnk za povijest, Žnk " Ilok " 1 : 1 Žnk " Čađavica "

Kada sam već mislila da neće biti kraj onim crnim naslovima posta, konačno se i nama posrećilo ili pak odlično smo odigrali i zasluženo uzeli naš prvi bod protiv prvoplasirane momčadi lige !

Prvih jedanaest za Žnk " Ilok" su: Čobanković A., Babinac, Čuljak, Semenović, Dasović, Vojvodić V., Funduk, Marijić, Brekalo i Čobanković I. Zamjene su bile: Prokopec i Božinović. Igrala se postava 4-4-2, trener ju je promijenio zbog toga što je želio ojačati obranu i što bolje spriječiti njihove napade.

Utakmica je počela nešto prije 14h, željeli smo što bolje odigrati ovu zadnju utakmicu kod kuće u ovoj polusezoni i to nam je pošlo za rukom. Gosti su očekivano krenuli ka pobjedi, igrali su napadački ali mi smo prvi stvorili šansu za zgoditak. Udarac iz kuta izvela je Funduk, a Babinac je iz obrane neočekivano naletila na njenu loptu i iz voleja opalila ali na našu žalost kraj desne vratnice gostujućeg gola. Nakon toga utakmica se potpuno otvorila i gosti su krenuli naprijed. Mi smo se uspješno branili i pokazali da znamo i da možemo igrati sa bilo kojom momčadi lige.

Utakmica je bila gruba i čvrsta "prava muška", prekršaji nisu sprezali ni s jedne, a ni s druge strane, niti jedna lopta nije bila izgubljena, borili smo se i izdržali smo sve napade gostujuće momčadi. Pred kraj prvog poluvremena sudac svira indirekt. Kraj lopte dolaze Babinac i Funduk, Babinac malo dodiruje loptu Funduk i ona puca po golu, bilo je blizu ali je otišlo u gol aut. S time završava prvo poluvrijeme rezultatom 0:0.

Počelo je drugo poluvrijeme. Ohrabreni i prezadovoljni prvim poluvremenom krenuli samo po gol. Utakmica je bila otvorena, napeta i opet napominjem gruba. Igrala se petnaesta minuta drugog poluvremena,a gostujuća igračica opet vraća loptu svome vrataru i ona ju opet hvata rukom, na što sudac opet svira indirekt. Kraj lopte su opet Babinac i Funduk, ali ovaj put Funduk dodiruje loptu Babinac te ova puca ljevom nogom, udarac je "uspješno obranila" gostujuća igračica rukom te sudac svira jedanaesterac za domaće. Kraj lopte dolazi Babinac te uspješno zabija svoj drugi pogodak ove sezone za vodstvo domaćih 1:0. Publika je poludila i navijanje je počelo. Gostujuće igračice počele su gubiti živce, nije im išlo od ruke, svaki dolazak pred naš gol uspješno je zatvoren. Ali jedan koban prolazak njihove igračice rezultirao je nesretnim golom za 1:1. Lopta je udarila u prećku pogodila našeg vratara u leđa i završila u mreži.

Nakon toga gosti su krenuli, silno su željeli zabiti taj drugi gol za pobjedu, ali i mi smo htjeli. Imali smo dosta šansi, čak i jednu stopostotnu ali ju nismo uspjeli realizirati. Ostalo je premalo vremena za neuspješne pokušaje gostiju i sudac svira kraj.

Kada je sudac zasvirao kraj bili smo presretni, prezadovoljni i ponosi na nas i na našu igru. Zaslužili smo taj bod, tokom cijelog susreta bili smo im potpuno ravnopravi, a ponekad i bolji što i sam rezultat pokazuje. Poslje utakmice otišli smo proslaviti u kafić, te je tako završila zadnja utakmica ove polusezone kod kuće.Post je objavljen 10.11.2008. u 10:37 sati.