Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenii

Marketing

Maslina je obrana


Da se sve može, kad se prijateljske ruke slože, pokazalo se još jednom! Našem Acivi-u, supruzi i navi-u novopečenim maslinarima, trebala je hitna pomoć oko branja 70-tak maslina.
Neprestana kiša kroz tjedan, prispjela berba i ostale nedaće nisu spriječile prijatelje sa Portala i vatrogasce iz Oštarija i Mladosti da se u dva dana obavi berba i masline spreme za preradu.
Iako je prvi dan bilo malo sunca, malo kiše, upornošću pristiglih kolega vatrogasaca Oštarija: Zapovjednika Josipa Prebega, članova Mira Rahama i Dragutina Neralića, koje je organizirao njihov član Portala Mladen obrana je gotovo polovina maslinika.
Nedjeljno jutro i sunce pa se staroj ekipi pridružuju ostali iz obitelji Batina, Iskreni sa dva pomočnika, administratorica i predsjednik „Mladosti“ pa na kraju Sinek i Brq i posao je do 13 sati bio gotov, a potom nezaobilazni grah u prirodi i zajednička snimka za pamćenje!
Eto, slučajnost ili ne, većina uredništva Portala na okupu dokazuje da se stečeno prijateljstvo itekako isplati.
Domaćini zahvaljuju svima, a po doživljenom vrijedi ideja kako dogodine može biti organiziran skup cijelog uredništva!
Ne moraju to biti masline u Kaštelima, to mogu biti šljive u Oštarijama, grožđe u Jaski ili bilo što, bilo gdje, uvijek je jesen i sumiranje rezultata tek završene požarne i Portalove sezone!!!
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 10.11.2008. u 06:48 sati.