Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/treehill11

Marketing

Glumci Tree Hilla : )

Lucas Scott ( Chad Michael Murray ) :


Chad Michael Murray (Buffalo, New York, 24. kolovoza 1981.) je američki glumac, bivši model i teen idol. Njegova najpoznatija uloga je vjerojatno ona u seriji One Tree Hill, u kojoj glumi mladog košarkaša Lucasa Scotta.
Murray je rođen u gradu Buffalo u j državi New York. Kratko vrijeme proveo je u braku s kolegicom iz One Tree Hilla, Sophiom Bush =) , s kojom se upoznao upravo na snimanju spomenute serije. Vjenčanje je održano 16. travnja 2005., no samo pet mjeseci kasnije Sophia Bush podnijela je zahtjev za poništenje braka. =(
Nakon rastave, Murray se zaručio s Kenzie Dalton =(, koja se također nakratko pojavila u seriji One Tree Hill, a u novinama je objavljeno da su se počeli viđati u prosincu 2005. godine.


Image Hosted by ImageShack.us



Nathan Scott ( James Lafferty ) :

JAMES LAFFERTY rođen je 25.07.1985. u gradu Hemetu (California). Još kao dijete počeo se iz hobija baviti glumom. U srednjoj školi Hemet se aktivno bavio košarkom u školskom timu Bulldogs i bio je vrlo uspješan. Bio je proglašen najboljim igračem prvenstva srednjih škola, no zov glume ipak je bio prejak. Svoju prvu ulogu ostvario je sa 7 godina, a prvu glumačku nagradu dobio je tri godine poslije. Njegova prva zapaženija uloga bila je u seriji ''Emeril'', a pojavio se i u serijama ''Once and Again'' (Opet iznova), ''Boston public'' (Školske tajne),te u košarkaškom filmu ''A Season On The Brink'' gdje je uspio pokazati svoje sposobnosti. Glumio je i u filmu ''Boys On The Run''. Iako je popularan, još uvijek živi s majkom i starijim bratom u rodnom gradu Hemetu. No zbog snimanja serije One Tree Hill većinu godine provede u Wilmingtonu. Košarka je i dalje njegova velika ljubav i često je igra sa svojim prijateljima, među kojima je i Ashton Kutcher.Iako je visok 190 cm, frendovi su mu dali nadimak Baby James.

Neke zanimljivosti o Jamesu:

-njegov mlađi brat,Stuart Lafferty(rođen 1987) glumio je u jednoj epizodi OTH-a,u drugoj sezoni
-Jamesov izbor u glazbi su Eminem, Gemini, Steve Miller Band, Geto Boys i Kanye West
-Homerova Ilijada najdraža mu je knjiga
-najdraži košarkaš mu je Michael Jordan
-najdraži košarkaški tim su mu Los Angeles Lakers
-ima crni pojas iz Tae Kwon Doa
-trenutno nema curu


Image Hosted by ImageShack.us


=)


Brooke Davis ( Sophia Bush ) :Sophia Bush
Datum rođenja: 8.7.1982.
Mjest rođenja: Pasadena, California

Glumom se počinje baviti već u srednjoj školi. Veliku pozornost na sebe privlači pobjednom na izboru ljepote Pasadene. Kao kraljica Pasadene svima pokazuje ne samo da je izuzetno lijepa već i telentirana. Prvu ulogi dobiva u filmu "Van Wilder" u kojem ima priliku glumiti sa Ryanom Reynoldsom i Tarom Reid. Glumila je još i u filmovi "The Hitcher" (imate nekoliko slika iz filma u postu iz 19.05.), "Supercross", "John Tucker Must Die", "Stay Alive" itd. Što se tiće serija imali smo ju prilike vidjeti prije par tijedna u seriji "Reži me" (no vi to već znate) gdje je imala ulogu biseksualke koja rastavi vezu između jednog od glavnih likova i njegove djevojke. Tu su još i serije ''Sabrina – Teenage Witch'', a imala je i priliku "surađivati" sa Ashton Kutcher u njegovoj emisiji Punk'd

Za vrijeme snimanja serije One tree hill živjela je u Wilmingtonu, North Carolina, gdje je upoznala i sprijeteljila se sa kolegom sa seta Chada Michaela Murraya za kojeg se i udala. No, nažalost, brak je potrajao samo 5 mjeseci jer ju je on prevario.

U slobodno vrijeme fotografira, čita, provodi vrijeme sa svojim prijateljima te uživa u novoj vezi sa glumcem Jon Foster kojeg smo imali priliku gledati u seriji "Sex,Škola i odrastanje".


Sophia Bush
Datum rođenja: 8.7.1982.
Mjest rođenja: Pasadena, California

Glumom se počinje baviti već u srednjoj školi. Veliku pozornost na sebe privlači pobjednom na izboru ljepote Pasadene. Kao kraljica Pasadene svima pokazuje ne samo da je izuzetno lijepa već i telentirana. Prvu ulogi dobiva u filmu "Van Wilder" u kojem ima priliku glumiti sa Ryanom Reynoldsom i Tarom Reid. Glumila je još i u filmovi "The Hitcher" ,"Supercross", "John Tucker Must Die", "Stay Alive" itd. Što se tiće serija imali smo ju prilike vidjeti prije par tijedna u seriji "Reži me" (no vi to već znate) gdje je imala ulogu biseksualke koja rastavi vezu između jednog od glavnih likova i njegove djevojke. Tu su još i serije ''Sabrina – Teenage Witch'', a imala je i priliku "surađivati" sa Ashton Kutcher u njegovoj emisiji Punk'd

Za vrijeme snimanja serije One tree hill živjela je u Wilmingtonu, North Carolina, gdje je upoznala i sprijeteljila se sa kolegom sa seta Chada Michaela Murraya za kojeg se i udala. No, nažalost, brak je potrajao samo 5 mjeseci jer ju je on prevario.

U slobodno vrijeme fotografira, čita, provodi vrijeme sa svojim prijateljima te uživa u novoj vezi sa glumcem Jon Foster kojeg smo imali priliku gledati u seriji "Sex,Škola i odrastanje".

Image Hosted by ImageShack.us

moj najdrazi lik u Tree Hillu =)




Peyton Sawyer ( Hilarie Burton )
Hilarie Ross Burton (rođena 1.7, 1982) je američka glumica...
Vjerojatno je najpoznatija kao Peyton Sawyer u seriji One Tree Hill.

Hilarie je rođena u mjestu Sterling u saveznoj državi Virginia i odrasla je u velikoj obitelji sa sestrom i 3 brata. Njezin otac Bill je prodavač antikviteta, a majka joj se bavi prodajom nekretnina. Ima tri mlađa brata ( Billy, John i Conrad ) te stariju sestru Natalie. Preselila se iz Sterlinga u New York gdje je pohađala New York sveučilište i Fordham sveučilište.

Prije nego sto je dobila ulogu Peyton na One Tree Hill, Hilarie je radila kao VJ ( voditelj ) na MTV-ju. Vodila je show Total Request Live ( TRL ). Trebala je biti samo povremeni komentator na emisiji, ali su joj producenti ponudili stalni posao. Pojavila se u seriji Dawson's Creek. Uloga Peyton Sawyer joj je trenutno najpopularnija uloga, te je uz tu ulogu pocela snimati i filmove. Trenutno je snimila filmove "Our Very Own", " Normal Adolescent Behavior", te radi na filmovima "Solstice" i "The List" koji bi se trebali pojaviti u kinima tijekom 2007-e godine.

Hilarie trenutno živi u Wilmingtonu u saveznoj državi Sjeverna Karolina gdje se OTH snima. Ima mačka kojeg je nazvala Poe i uživa u skupljanu antikviteta i pletenju. Omiljeni glazbenici su joj David Bowie, Elvis Presley, Dolly Parton, Elvis Costello i Loretta Lynn. Njezin omiljeni tv-show je "Freeks and Geeks".


:: ZANIMLJIVOSTI ::

Pojavila se sa Shawnom Whiteom na Teen Choice Awards 2006.
Hilarie je visoka 174cm.
Nije dobila ulogu u seriji Radio.
Hilarie je bila na naslovnici časopisa "American Cheerleader" u izdanju Siječanj/Veljača 2004.
Jedan od njezinih nadimaka je H-Bomb.
Pojavila se u spotu Jack Mannequin - The Mixed Tape kao Peyton Sawyer.
Hilarie voli čitati za vrijeme pauza na snimanju One Tree Hill-a.
Prvi puta se poljubila u 5 razredu osnovne škole.
Horoskopski znak joj je Rak.
Omiljeni pisci su joj Ray Bradbury i F. Scott Fizgerald.
Prirodna boja očiju joj je zelena.
U srednjoj školi je bila vođa navijačica te je bila proglašena kraljicom mature.


Image Hosted by ImageShack.us

bas mi je ona slatka =)


Ostali glumci :

Image Hosted by ImageShack.us

Rachel =)

Image Hosted by ImageShack.us


HALEY =)

Image Hosted by ImageShack.us

chris keller =)

Image Hosted by ImageShack.us

skills =)


Image Hosted by ImageShack.us

mouth =)

..........................jos ce slika bit.......... =)



NAJDRAZI LIK TREE HILLA :
Lucas Scott
Nathan Scott
Brooke Davis
Peyton Sawyer
Rachel
Mouth
Skills
Haley
Dan
Gigi ( cura od Moutha )
  
pollcode.com free polls










Post je objavljen 09.11.2008. u 22:54 sati.