Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

1993 Nastavak price 1992 B


Zaintrigirana činjenicom da je Pier kao dijete bio djevojčica, smišljala sam neku novu igricu koja bi obogatila naš sexualni život i usput ga malo podsjetila na to razdoblje njegovog života za koje sam se uvjerila da je Pier ipak svijesno ili podsvjesno nekako uživao.

Jedne večeri dok smo bili u vikendici, a koja je udaljena od ostalih kuća i na osami ,s nama nisu bila djeca i to nam je stvaralo nove slobode u našoj vezi.

Predvečer sam upitala Piera :

- Jesi li za jednu novu igru?

- Da uvijek, jer znam da će me tvoje igre dodatno uzbuditi.
Od prije nekog vremensmo poceli igru glume, na takav nacin da bi se jedno od nas zamaskiralo u neku osobu i tako smo glumili znance ili neznance.

- Dobro, večeras ćeš ti biti moja sobarica , jer će nam doći jedan važni poslovni partner kojeg moram ugostiti, pa te molim da budeš pristojan i da gosta poslužiš po protokolu.

Iako nam ta igra nije bila nova , smislila sam nove detalje koji će Piera i mene unijeti u svijet mašte.

-- Idemo najprije u kupaonu.

Nakon što smo se otuširali, pažljivo sam pazila da Piera ne uzbudim previše , pa mu nisam dodirivala genitalije.
Najprije sam mu oko nježnika zavezala crvenu mašnicu, kakve su nosile curice u školi, na kosi. Poslije je došlo na red oblačenje donjeg rublja i to najprije čipkaste gaćice, pa moj grudnjak i to je bilo prvi put da sam mu ga obukla, napunjenog balonima punim vode , tako da osjeti kako su moje grudi teške i što sve mi žene moramo svaki dan nositi da bi se svidjele muškarcima. Danas se Pier mora potruditi svidjeti meni.

Poslije je došao red na nailon čarape i haltere, i na kraju sam mu pripremila odjeću, koja je inace bila namijenjena nasoj sluškinji , crno bijela kombinacija kakve nose sobarice i konobarice.

Perika u plavoj boji, recine (Naušnice na ušima) , kolajna oko vrata , prstenje po rukama.
Na kosi bijeli merllic ( cipkasti ukras od vezenog konca) kakvog nose sobarice.

Šminka na usne i crvenilo na obraze.
Kada sam se odmakla i da nisam Piera poznavala, prošao bi kao prva sobarica iz Hiltona.
Pier je bio tako ženstven da sam se uzbudila.

Poslala sam ga u sobu da posrema dok se ja ne preodjenem, i rekla mu da ako neko dođe on otvara vrata jer sam ja u kupaoni.

U kupaoni sam i ja pocela svoju metamorfozu, koja se sastojalaod oblacenja i sminkanja. Najprije sam ubukla muske gaćice , to se danas zovu bokserice , a to je nekad bilo uobičajeno muško rublje. Grudi nisam mogla nikako skriti , iako mi je to bila namjera , ali sam na kraju odustala radi velicine koja se nikako nije mogla sakriti.

Muške hlače, košulja, kravata i odijelo, nacrtala sam muške tamne bore i zaljepila brkove.
Kosu sam zalizala u mušku frizuru, stavila šešir i tamne naočale za sunce .

Izašla sam kroz zadnji izlaz, došla na prednja vrata i kroz staklo vidjela Piera kako briše prašinu s namještaja i sam sebi glumi sobaricu.
Pokucala sam na vrata gledajući reakciju, Pier se sav uspaničio i najprije pobjegao iza, a onda sam opet pokucala i snažno zavikala :

- Otvorite odmah , hitno je ...

Na kraju je Pier provirio kroz staklo, a ja sam se okrenula ledjima da me ne prepozna.
Kad je otvorio vrata, ušla sam unutra u zatamnjeni hodnik, jer je Pier ugasio svijetlo da ga pridošlica ne vidi, a kako je bio polumrak Pier me nije prepoznao.

Promijenjenim glasom sam nastojala i uspjela još nekoliko trenutaka zavarati Piera, pa sam i dalje glumila gosta koji je trebao doći.
Zasjela sam u fotelju i u polumraku zapitala:

- Da li se može nesto popiti poslije ovako dugog putovanja?

Pier, to jest konobarica je otrčao u kuhinju i donio mi piće i kolače koji su bili pripremljeni za gosta.
Kad je sobarica prinijela k stolu u jednoj ruci piće, a u drugoj kolače i kada se nagnula da iste spusti, ja sam je uhvatila za bedra i počela rukom ići prema gore.

Sobarica se ukočila, a ja sam je milovala i stiskala po medjunožju.
Sobarica nije mogla ni naprijed ni nazad, radi mojih ruku i straha da ne sruši tacnu i kolače, i ostala je tako nepokretna, a moja ruka je nezaustavljivo isla prema njenim gaćicama i tad sam počela pipkati sadržaj.

Na kraju sam provukla ruku unutar gaćica i počela milovati i masirati po obrijanom medjunožju i glatkom nježniku.
Tada sam rekla muškim glasom i glumeći muskarca:

- Oh vidi što to ovdje imamo, nisam se nadao da ćemo imati tako neobičnu sobaricu, a to treba iskoristiti, upotrijebiti.

Tad sam shvatila, po Pierovom trenutnom osmijehu, da me konačno prepoznao, ali ja sam i dalje glumila gosta i dirala sobaricu po intimnim dijelovima.

- Draga sobarice samo tako drzite tacne i nemojte srušiti moje kolače, a ja ću vam pridržati ove ukrase.

Tad sam uhvatila Piera za nježnik i drugom rukom mu svlačila gaćice na noge, tako da se nije mogao pomaknuti, jer su mu gaćice takoreći zavezale noge.

Podigla sam joj haljinicu i divila se onome što sam našla, pa nastavila nježnim i malo grubljim dodirivanjem i navlačenjem nježnika.
Na kraju sam se približila i počela dudati i masirati njeznik, a sobarica se ukocila da ne pomakne tacne s kolačima i pićem.

Kada je Pierovo uzbudjenje doseglo vrhunac, sav se poceo tresti, a ja sam i dalje ritmičkim pokretima nastavilamasirati njeznik i nakon špricanja, tako da se sobarici sve zavrtilo u glavi,a istovremeno kad je našpricala zadnje kapi u moja usta svi kolači i čaše su popadali po podu , a Pier je pao na mene .



Post je objavljen 05.11.2008. u 23:58 sati.