Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Iiiiii....eto nas...

Dakle...danas radimo bris ušiju i uzorke nosimo proanalizirati na Veterinarski fakultet...
Inače...proteklih nekoliko dana pas je podnosio poprilične bolove. Naime, od posljednjeg kapanja antibiotskim kapima (koje su samo malo ublažile upalu ali ju nisu uklonile) treba proteći petnaest dana do uzimanja brisa i izrade bakteriograma. Naravno...kada bi se bakteriogram radio odmah nakon neuspjele antibiotske terapije, dobivena slika bi bila sve samo ne realna. Od tuda i bolovi, jel upala je sada već poprilično jaka...a psu ne mogu pomoći osim da mu malo isperem uši fiziološkom otopinom...tako smo u petak primili i injekciju protiv bolova koja je trebala pomoći da se pesonji malo ublaže bolovi do današnjeg dana kada ćemo raditi bakteriogram. Nakon što uzmemo briseve, a do dobivanja gotovih bakteriograma kroz dva do tri dana, moći ćemo uši čistiti nekim protuupalnim sredstvima...barem da pesonji bude malo lakše dok nam se prema bakteriogramu ne odredi točna antibiotska terapija.
Samo da sve to više prođe...teško mi je gledati maloga psa koji kao da misli da mu ne želim pomoći...koji kao da misli da me nije briga za njegovu bol...a meni se srce slama...
Pokušavam trenutno doći do informacija i saznanja o postojanju nekih preparata koji bi ukapavanjem na sluznicu ušiju preventivno doprinijeli boljem stanju sluznice pa tako i pomogli u eventualnom sprječavanju upalnih procesa.
Ako znate za štogod takvoga...javite...
Hvala...


Post je objavljen 03.11.2008. u 07:03 sati.