Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

1960 Probijeno


Moje zabave sa Ve su se nastavljale svaku večer, scenarij je bio uvijek sličan. Uvečer bi izmišljala razloge za otići ranije u svoju sobu. Jedan od razloga koje sam navodila mojim ukućanima je bio da idem čitati u krevetu neku knjigu ili da me boli glava, a pravi razlog je bio da sam jedva čekala novu igru sa VE.

Na brzinu bi oprala zube, umila se, presvukla u spavaćicu, uzela moju novu igračku, ugrijala staklenka zvanog Ve u toploj vodi i legla.
U to vrijeme sam imala svijetlo upaljeno na maloj noćnoj lampici, jer me pogled na staklenka dodatno uzbuđivao.

Poslije gledanja počinjala sam ga trljati po licu, često bi ga i liznula, a ponekad stavila usta, ali mi tad to nije bio simbol oralnog sexa, već neka mala igrica sladoleda. Sljedeći bi bio vrat, a zatim bi ga uvukla ispod pokrivača. Tu se odigravala prava skrivena igra utrka sa staklenkom.

Jurila sam sa njim preko ramena, i zamišljala da je autobus koji ide od stanice do stanice. Sljedeća stanica su bila moja pazuha, koja su bila obrijana i već tad predstavljala neko sexualno značenje, koje tad nije bilo potpuno definirano.

Grudi su bila sljedeća stanica mog autobusa i kretala bi od pazuha ili ramena i polako u krugovima se približavala bradavicama, koje bi osim dodira sa Ve često štipala sa prstima i navlačila bradavice u svim smjerovima.

Kad bi se zasitila igre na toj stanici krenula bi dalje prema trbuhu i pupku. Bez obzira kuda bi se autobus kretao, uvijek bi zadnja stanica bila moja guza. Ali večeras sam nešto promijenila i umjesto da zavučem VE u guzu, malo sam zapela za donji dio moje vulve koji je bio već jako vlažan.

Zamišljajući neko uvlačenje igrom slučaja ovaj put je Ve došao na vrata moje Vagine i nekako zapeo za taj nabor, a u brzini misleći da ce uletiti u moju guzu, prerano sam ga pritisnula i uletio je u moju macu. Osjetila sam neugodnu bol koja je sijevnula na trenutak, ali kako sam bila u zanosu igre, tako nisam obraćala pažnju na to, nego kad je već uletio unutra, a malo od te boli koja me je prekinula, ostavila sam ga da stoji tamo gdje je.

Dodirivanje mog klitorisa je nadjačalo svaki drugi osjećaj neugodnosti i lagano sam nastavila sa guranjem Ve u moju vaginu, osjećaj je bio novi i poslije prvog šoka, postajao je neobično ugodan. Kad sam došla do stupnja nadražnenosti svih mojih osjetila, tada mi je polako počeo dolaziti onaj poznati osjećaj grčenja i vrtoglavice koji se koncentrirao u mojoj glavi i međunožju. Tad se dogodilo i završno sladostrašće koje je trajalo duže nego inače.

Polako sam se umirila i zaspala, a staklenko me je previše pritiskao pa sam ga spontano izvukla iz moje novo otkrivene rupe za zabavu.
Iznenađenje je slijedilo ujutro kad sam se probudila. Pola kreveta je bilo zakrvavljeno. Tek sam onda shvatila da sam probila himen i tako sama sebi oduzela nevinost, što će kasnije imati neke posljedice u mom životu.



Post je objavljen 01.11.2008. u 00:56 sati.