Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kozmologija60

Marketing

malo češanje OTR

Odgovor na postavljeno pitanje: da li je kretanje samo linearno? i dali je OTR slijed postojeće dualnosti? Moguće je i ovako prezentirati.

Dualnost je slijed slučaja „vračanje iz buučnosti“ u presjeku nužnosti. To znači da se prostor „skuplja“ a vrijeme više manje stoji ili oscilira. Najbolji logičan primjer protoka vremena je kretanje ili promjena kvantiteta stvari – djelovi stvari ulaze ili izlaze iz stvari ili mjenjaju lokaciju unutar stvari ili se sama stvar po istom mjenja u odnosu na druge stvari itd. To „logično“ kretanje moguće je samo kao apsolutno a to je linearno kretanje, jer ono mjenja stvar. Relativno kretanje pak, što je kružno kretanje rotacija/spin, je relativno kretanje jer takvo ne mjenja stvar (bar mi to po promjeni - protoku vremena ne zamječujemo).
To znaći da je po logici ili u presjeku vremena „zamjetno“ samo linearno kretanje. Iz tog da je i sila kao potencijalna suprotnost kretanju, samo linearna.

Vračanje budučnosti jest upravo to linearno kretanje jer se dodaje „energija“ da bi takvog kretanja bilo, odnosno da bi se iz slučaja prešlo u nuždu.
Tako je stvorena obrnuta „slika“ slijeda. Jer, ne može se vratiti nazad paralelnost ragova. Kemijskom promjenom prostora ili trasformacijom prostora iz jednih u druge stvari, u izrazu topline je rang zvijezde. Po tom i mjera ne može biti mjera za atom, jer je ta mjera e-V ili elektronvolt ili još bolja mjera Ge-V. Čini se naoko da je s tim sve rješeno, kvant, kvantna mehanika i to je to. No, linearno kretanje upravo je suprotnog smjera – smjera nužde, prelaza kvantiteta u kvalitet. Time če i OTR imati sasma druge razmjere. Naime, ne može rang atoma imati iste mjere kao zvijezdane mjere, pa če „odvrnuti“ radijus ili „kozmička“ brzina napuštanja atomskog sustava biti c = konstanta ili brzina svjetlosti za el.mag.val. Ovaj je pak element atoma, odnosno DIO kad je dovoljne „ prostorne veličine“ da izazove promjenu orbite elektrona, kvant. A to svakako nije DIO zvijezdanog sustava, što je materija. Materija je opet skup atoma, onaj koji pruža otpor kretanju, a 1.,2.,3. Itd kozmička brzina je 10 na 4. puta manja od c.
Stavi li se u odnos radijus i brzina rotacije/spina, pa se ista „odvrne“ iz rotacionog u linearno kretanje, bit če jasno da to nisu isti rangovi stvari.
Dalje, linearno kretanje materije brzinom svijetlosti učinit če nju samu (kod ubrzanog kretanja) takvom da će zauzeti skoro pa beskonačan prostor ili prostorni val materije. Nešto potpuno rasuto a to znači BRŽI PROTOK VREMENA ZA MATERIJU.
Isto važi i za Higgsov bozon. Proton u ciklotronu ubrzava a što znaći da se po tom i RASIPA, upravo zato što se linearno kreće. Jer, unutar sebe, spinu se ne dodaje brzina ophodnje već veličina prostora, jasno kod tog opada vrijeme. Opadati vrijeme znači da za njega samog (proton) vrijeme teće brže. Ipak je masa nešto drugo a ne Higgsov bozon.


Post je objavljen 30.10.2008. u 18:58 sati.