Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novljanka1

Marketing

Pročitali smo za vas: NASTUPI LI CECA, FTV BiH GASI OPERACIJU TRIJUMF

Federalna televizija najvaila da će nastupi li Ceca Ražnjatović u show Operacija Trijumf tokom Cecina nastupa, ako do njega dođe, svojim gledateljima isključiti ton i sliku, sve dok on ne završi, a potom će se u pitanje dovesti i cijela suradnja televizije i produkcijske tvrtke koja stoji iza samog showa.
Iz produkcije Operacije Trijumf tvrde međutim da nikakav dogovor s Cecom trenutačno ne postoji, a isto kažu i Cecini manageri.
Hoće li 3. novembra Ceca uistinu nastupiti u 'Operaciji trijumf'? To se još ne zna, a iako se isti trač proširio i prije dvije sedmice, kada Cece u konačnici ipak nije bilo. Svima je jasno da jedan takav nastup ima daleko veće posljedice od onih u domeni širenja glazbenog neukusa – kao Arkanova udovica, Ceca danas nalazi svoje mjesto samo u CD playerima skupih automobila na hrvatskim i bosanskohercegovačkim ulicama, ali ne i u medijima tih zemalja, koje pokušavaju, barem na polju zabave, novo panjugoslavensko jedinstvo uspostaviti bez evociranja mračnijih dijelova prošlosti, piše Tportal.




Post je objavljen 29.10.2008. u 15:52 sati.