Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annapurna2

Marketing

Jedni otisli, drugi dosli, a sutra idemo i mi

Danas je malo falilo da se svi okupimo. To se naravno nije dogodilo, jer je skupina Ferro, Soldo i Tomica iz Pokhare otputovala prema Kathmanduu, pokraj njih je u jutarnjim satima negdje na potezu Dumre - Pokhara u suprotnom smjeru projurila skupina Sasa, Dragec, Jurkovic, Bruno i Veco. Mozda se jednog dana svi sastanemo, ali to sigurno nece biti u Nepalu.
Puno je toga za napisati, no dosta imamo posla (prehrana, shoping, prehrana), pa saljemo samo slike sto smo danas radili.
Sl.1: Ovako su ujutro, naravno sa zoomom izgledale Anna 4 lijevo i Anna 2 s terase naseg hotela, Sl.2: Rucali smo u restoranu Boomerang, a i sada ostali tamo veceraju, dok ja gladan ovo pisem u obliznjem Internet caffeu, Sl.3: Bili smo u poznatom planinarskom muzeju gdje je istaknuto samo desetak zastava drzava su organizirali ekspedicije u Himalaji, a Hrvatska je od ulaza druga u redu (iza Svicarske), Sl.4. U muzeju je izlozen i Yeti (lijevo u bijeloj majici), Sl.5: U vrtu muzeja je i umjetna stijena, na kojoj su Ogulinci pokazali kako se penje u japankama (i pada, ali to nisam stigao uslikati), Sl.6: Vec po mraku smo otisli na jezero, iznajmili camac i na drugoj strani otisli plasiti majmune koji su vec spavali.
Sutra u 08:00 idemo u Kathmandu.
Pozdrav, Berljak

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us




Post je objavljen 29.10.2008. u 14:07 sati.