Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

1960 Umjetnici sa Murana

Umjetnici sa Murana

Znači to je bilo neko umjetničko djelo. Zakljucila sam.

Na malom papiriću koji se ukazao ispod najmanje figurice pisalo je:

Za djevojke, Za žene, Za rodilje.

Tek kada sam izvukla srednju figuru i primila je u ruku sinulo mi je i shvatila sam o čemu se radi i trenutno se zacrvenila, iako sam bila sama u sobi.

To su bili stakleni falusi. O njima sam dotad čula nešto preko uha, a kad bi priupitala neke žene o čemu to pričaju sve bi naglo zašutile i rekle mi još nije vrijeme za mene da to znam.
Ili, ništa, to nije za tebe, ili slabo si nas čula, pričamo nešto drugo.

U to vrijeme priznajem nisam bila previše iskusna ni u kom pogledu, posebno ne u spolnom, muški ud sam vidjela jedino kod djece, ili na slikama i kipovima po muzejima, a tamo su muški udovi bili uvijek u opuštenom stanju.

Ni sama ne znam kako sam zaključila da je to ustvari spolno pomagalo za žene. Kako sam naknadno doznala o tome se uglavnom samo pričalo po tiho među ženama koje nisu imale muža ili je muz bio na putu ili pomorac, a najčešće su takva pomagala koristile udovice.

Moja teta Maria je bila emancipirana i moderna žena i tek sad mi je jasno kako i zašto mi je ona poklonila ovaj komplet pomagala. Mjesec dana prije mog rođendana me je vidjela deprimiranu kako bezvoljno čitam neke dosadne knjige.

Tjedan prije rođendana me je vidjela kako bijesnim na ukućane oko neke bezvezne sitnice koja nije bila na mjestu.
Kad sam gledala jedan film skupa sa njom prije koji mjesec sam uzdisala u trenutku kad su se na ekranu ljubili glavni par glumaca, i tako niz situacija po kojima je zaključila po ondašnjoj logici da sam nezadovoljna jer nemam muza.

U to vrijeme takvi su se pokloni prodavali ispod pulta u prodavaonama stakla u Venezi-i, a kako je moja teta često tamo išla na kojekakve izložbe imale je priliku kupiti mi ovaj exluzivni komplet.

Sad sam shvatila što je moja teta meni poručila.
Kad još nemaš muža, lijek za napetost je sredstvo za umirenje ,sredstvo za ubijanje dosade, a to je stakleno pomagalo, to jest komplet za sve uzraste.

Odmah sam uzela onaj najmanji ud stavila ga u džep kućne haljine i otišla
u kupaonu, tamo sam ga pažljivo oprala u toploj vodi sa sapunom, obrisala i vratila se sobu.

Kad sam se preobukla u spavaćicu i legla u krevet uzela sam sa sobom i njega, mog staklara ili staklenka skraćeno sam ga zvala VE.
VE sam najprije pažljivo gledala, pa opipavala, a zatim počela ga gladiti i sa njim se milovati po tijelu, što mi je stvaralo neko novo zabranjeno uzbuđenje koje mi je namakalo tijelo sa znojem.

Taj mali Ve sam pomicala po tijelu svuda, najprije po grudima, posebno između mojih dojki se Ve jako lijepo uklapao jer mu je virila samo glavica, a ostatak tijela je bio utopljen među mojim cicama. Kad mi je to dosadilo sa njim sam milovala bradavice koje su se odmah ukrutile ne toliko od hladnoće, koliko od dodira sa novim predmetom.

Kad sam i to izgustirala i kad je Ve vec bio znojan polako sam ga spuštala prema mom pupku i simbolično ga prislanjala na njega.
Napokon sam skupila hrabrosti pred samom sobom i spustila Ve niže , među moje noge.

Tad mi još nije bilo sasvim jasno kamo bi on trebao doći, mislila sam da je dovoljno da ga stavim među noge, jer je u govoru se spominjalo kamo se stavlja ud, a to je bilo među noge.

Tako sam se i ja igrala sa njim i trljala među nogama, što je bilo potpuno dovoljno da dostignem sladostrašće. Tako sam i slatko zaspala, a Ve je ostao među mojim nogama do jutra.

Kad sam se probudila u panici sam ga potražila po krevetu i sva zacrvenjena od stida da ga je neko mogao pronaći skrila u ruku i brzo spremila u kutiju u obliku knjige i sve skupa sakrila na policu sa knjigama u zadnji red, tako da se ništa nije ni vidjelo.

Kad sam išla u kupaonu popiškiti se, moja je maca bila cijela u sokovima i sluzi, morala sam je pod hitno oprati, jer takva nisam mogla izaći.
Cijeli dan sam mislila o mojim novim igračkama i nekoliko puta sam došla u sobu provjeriti jeli neko dirao moju čarobnu knjigu. Jedva sam dočekala večer, pa da ponovno primim Ve u svoje ruke i započnem novu igru sa njim.

Već sam tad u svojoj mašti vrtjela priče o tome kako me ljubi neki glumac i kako me dodiruje po tijelu, a ja bi to sve oponašala sa svojim staklenim VE. Igru sam počela na isti način, kao i prve večeri, najprije od lica, prema grudima Ve je putovao i postepeno se grijao u rukama, kad je došao do međunožja već je bio topao, ali taj put, dok sam ga provlačila između svojih usmina stalno je zapinjao na mom klitorisu i još malo niže u nekoj točki između moje guze i usmina.

Osjećala sam da je to mjesto posebno mokro i sklisko, pa je Ve uvijek tu rado zapinjao .
Napokon sam shvatila da je upravo to ta rupa, u koju je Ve trebao ući i polako sam ga gurala tamo, ali nije bilo bas ugodno, postalo je bolno, pa sam privremeno odustala od te udubine.

Istražujući dalje, a kako sam ležala na leđima sa staklenkom među nogama, tako su se i sokovi iz moje vulve cijedili niže, a niže je bila i moja guza. Ni sama ne znam kako i zašto, ali sam malog i glatkog Ve tamo najprije ugurala.

Kad bolje razmislim, ustvari jasno ni je zašto, jer kad god bi bila bolesna ili imala temperaturu moja je mama provodila tada uobičajeno liječenje sa klistirom, ali to je posebna priča. Zajednička točka u obje priče
je bila moja guza, ili baš analni otvor.

Kako je bilo uobičajeno da se taj otvor koristi za liječenje, tako sam ja u tu rupicu ugurala Ve, malo po malo i brzo je nestao cijeli, sva sreća da je pri kraju bio malo zadebljan, pa nije mogao cijeli nestati unutra, jer sam ga gurala sve snažnije i sve dublje, dok ga guza nije cijelog pojela.

Istovremeno dok mi je jedna ruka od nazad pridržavala VE, druga mi je bila naprijed, a sa njom sam dodirivala i mazila klitoris.
Prstima sam sve brze i jace trljala male usmine i klitoris, dok nisu došle u stanje napetosti toliko da da je cijeli taj dio bio natečen, vlažan i crven, a još samo mali dodir i počelo mi se vrtjeti u glavi, cijela soba se počela okretati a ja sam se izgubila u vremenu i prostoru.

Počela sam skupljati noge i grčiti koljena a u trbuhu se skupila toplina da bi na kraju sve skupa explodiralo u mojoj vulvi i glavi istovremeno.
Orgazam je bio toliko jak da sam se cijela oznojila i nisam mogla doći sebi vjerojatno cijeli sat. Zaspala sam opet, ali ovaj put je Ve ostao u mojoj guzi.

Ujutro tek kad sam došla u kupaonu sam osjetila da imam nešto viška u guzi. Polako sam izvukla Ve vani i na brzinu ga oprala u sapunici i spremila u džep na kućnoj haljini, a kad sam došla u sobu Ve je opet završio u mojoj biblioteci.

Isti scenarij se ponavljao iz dana u dan, i tako mjesecima, vjerojatno odatle i moja ljubav prema knjigama.
Ujutro bi se budila crvena lica i po pola sata gledala u ogledaloi umivala hladnom vodom da mi to crvenilo sto prije nestane, a na koncu sam takva morala otići na doručak.

Uvečer bi obicno ranije pobjegla u sobu pod izgovorom da me boli glava, a pravi odgovor je bio da sam jedva čekala novu igru sa VE.
Na brzinu sam oprala zube, umila se, presvukla u spavaćicu, uzela moju novu igračku i legla.

U to vrijeme sam mnogo citala , a na red su dosle i zabranjene knjige, pa sam imala svijetlo upaljeno na maloj noćnoj lampici, a povremeno bi bacila pogled na staklenka koji me je dodatno uzbuđivao.



Post je objavljen 27.10.2008. u 23:40 sati.