Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

U nove radne pobjede.. i gradsku gužvu

Nakon burnog proteklog tjedna, iskreno se nadam da će mi ovaj proći u boljem izdanju nego protekli.
Moram priznat da mi je dobro došao odmor ovaj vikend, a najviše od svega me obradovalo sat vremena spavanja duže.. Danas ujutro sam se probudila odmorna i svježa.. sve dok nisam došla u grad i upala u gužvu.

Ponekad se pitam da li sam stvarno toliko osjetljiva kad je u pitanju gradska gužva, nemogućnost pronalaska parkinga i slično, ili ista stvar i na druge djeluje na takav način? Naime, to je jedna od rijetkih stvari koja mi digne živac taj tren i ubije mi iluziju lijepog nastavka jutra (dana). Poludim kad dođem pred zgradu u kojoj imam ured, a plaćamo režije i ostalo kao i ostali u toj zgradi, i onda se nemam gdje parkirati ili moram nekog zaparkirati i onda svakih 15-30 min makivati auto dok se svi ne sjete otići.
Moj stav je da je firma dužna zaposlenom osigurati parking, a kako sam ja prilikom traženja ureda imala to u vidu, bila sam presretna. No svakim danom se sve više kvazi likova-frikova naparkira na privatni parking zgrade i ja se mogu fućkati. Još veći je problem što je to slijepa ulica, pa se ljudi naparkiraju s jedne i druge strane, tako da ne može ni pauk ući.

Sad odoh na mojposao i posao.hr, jer još uvijek nisam dobila cijelu plaću za prošli mjesec..

update! uspjela staviti i counter, nije neka mudrost, no, plavuša, kaj ćeš...


Post je objavljen 27.10.2008. u 09:50 sati.