Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blondiecosmogirl

Marketing

Tell Me Lies...Tell Me Sweet Little Lies...

Nevjerojatna je činjenica koliko muški mozak može biti kreativan i inovativan kad je u pitanju muljaža, posebice ona brzopotezna (odmah, sad, na licu mjestu). Ne znam kojoj kategoriji da dam prednost: MACHO FRAJERIMA koji te prave za budalu (na licu mjesta) pokušavajući te uvjeriti u svoju "istinu i ništa drugo osim istinu" (koja kad se mal bolje analizira, jasno se vidi, čak i iz aviona, da ima 1000 i 1 propust) jer te smatraju i smatrat će te za malu naivnu curicu, iako to već od davnih dana nisi.
Ako si već TAKAV FRAJER, ONDA BUDI FRAJER DO KRAJA I RECI KAKO STOJE STVARI (bez izmišljanja molim, ovaj put i svaki sljedeći). Ali čemu jer onda FRAJER NE BI BIO FRAJER, kao što je H bez O2 SAMO MOLEKULA VODIKA!! laze
A druga vrsta su oni tipovi koji su s tobom "sve je super i sve je za 5 (kad si muško)" i onda kad ih malo "pritisneš" jer znaš da je preidilično da tako "sve za 5 funkcionira, sami isplaze svoju (inače skrivenu) dugu jezičinu i otkriju se sami, a onda te uvjeravaju u suprotno i MOLE TE, ako treba čak i na koljenima da im oprostiš.
Ok, i mi, bolje polovice, svakakve, to sigurno, ali ćemo barem prije dobro razmisliti hoćemo li smuljat il ne, a i kad smuljamo, protivnička ekipa neće ni posumnjati.
Zaboravih da je muški mozak ograničen (očito se statističke analize aktivnosti mozga baziraju na rezultatima nježnijeg - i pametnijeg - spola).

Image Hosted by ImageShack.us


ZAKLJUČAK:
Bit ćemo i dalje rospije i vještice dok se tako ponašate prema nama; i ne znači da ako uspijemo prikrit tragove, da muljamo konstantno! yes

Ako se netko osjetio uvrijeđenim, ispričavam se!!! Jer to nije bila namjera thumbup

Post je objavljen 24.10.2008. u 19:19 sati.