Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/orientacist

Marketing

O- Eyoc

E kako je bilo dobro.
1. dan, srijeda: krenuli smo na put (Matjaž, Alen, Goran, Iva, Nino, Mario i ja). Duga vožnja sa par stajanja, gledanje dvd-a u kombiju i razgovori (uglavnom Matjaž o Fužinama...). Spavali u Milanu.
2. dan, četvrtak: Iz Milana krenuli za Wangen an der Aare, stigli malo poslije 10h, došli u sobe, malo se odmorili. Otišli na ručak (pašta), poslije na model event. Na modelu smo išli u parovima: Goran - Matjaž, Mario - Iva, Nino - Alen - ja. Gledali detalje između kontrola, griješili i dali zaključke. Ne prebrzo i više po putevima. Došli s modela, tuširanje pa večera (pašta).
3. dan, petak, duge staze: Buđenje rano ujutro, doručak, svatko na svoj bus, zagrijavanje i trka. Zahtjevne staze, ja išo 10 po km i dobio Marija 15 min. 90. mjesto - loše. Uglavnom još tog dana ručak i večera (pašta)
4. dan, subota, štafeta: ..... Trčali smo štafetu M18 Nino, ja i Mario. Nino 8km, 102 min, poludio sam zbog čekanja ( Mario je već mogo znat da ide na masovni, ali nije). Ja 8.9 km, 76 min, jedna manja greškica, jako zadovoljan. Mario 8km, 69 min, koju sekundicu više od mene po km. Vratili se natrag, otišli na model za sprint, zaključili da će neprestano biti puno biranja varjanti. Navečer banket, party(proglašenje longa, prikazivanje slika sa longa i štafete) i disco. U disku su ostali Mario, Iva, Nino i stražar Goran, Alen je otišo u hotel, a Štanfi i ja u naše sobe na spavanje što se u nedjelju pokazalo isplatljivim.
5. dan, nedjelja, sprint: ....14:12 min na 2.4 km, dobio Marija za 38 sec, 85. mjesto, odlazak.... Dolazak u Zgb oko 23 - 23:30h.

Uglavnom jako dobro. U subotu i nedjelju su sprintevi na Bundeku i Ribnjaku, pa, vidimo se.

Post je objavljen 15.10.2008. u 21:42 sati.