Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenisnovi

Marketing

De Somnium

Soundtrack: You Picked Me – A Fine Frenzy

O čemu sanjaš prije spavanja?

Like an apple from a tree
Hiding out behind the leaves

Jesi li svjestan toga da sam tvoja? I da svi drugi mogu tvrditi što hoće, ali nikad neće posjedovati glavni dio mene, on pripada samo tebi? Znaš o čemu govorim. Moje srce je u tvom kavezu.

I was difficult to reach
But you picked me


Sanjarim kroz dan. Cijeli dan. Osim kad sam na predavanju o Shakespeareu, ali to razumiješ, znaš da obožavam Shakespearea. Kuham kavu ujutro i zamišljam da je kuham tebi. Pridržim vrata nepoznatoj osobi i zamišljam da si to ti. Dodam cedevitu iz automata kolegici sa faksa i zamišljam da si iza mene i odobravaš moje postupke. Uđem u tramvaj i najednom si nasuprot mene i smješkaš mi se. Obećajem, kad me poljubiš, dignut ću nogu u zrak kao u onim blesavim romantičnim komedijama.

Like a shell upon a beach
Just another pretty piece

Sanjam kuće s malim, slatkim vrtovima. Dječji smijeh dopire izvana. I sada znam, da sanjam našu djecu. On ima tvoje oči, ona je zaigrana kao ti. Imaju tvoj nos i moju kosu. Nemaju imena u snu, ali ja volim zamišljati da bi mi dao da ih nazovem kako hoću. Gabrijel i Laura.

I was difficult to see
But you picked me


Neću ti reći da, odabereš li mene, tvoj će život biti savršen. Ali moj će biti malo korak bliže onom iz mojih snova. Odabereš li mene, nikad te neću napustiti. Čak ni ako ti mene napustiš.


Post je objavljen 14.10.2008. u 23:18 sati.