Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lepina

Marketing

Udruga Izvor

ogladovanju
Udruga «Izvor» osnovana je 04.12.2007. god. s ciljem povećanja i promicanja svijesti o osobnim mogućnostima očuvanja i poboljšanja zdravlja pravilnom prehranom, fizičkim aktivnostima i življenjem u zdravoj okolini, te upoznavanjem ljudi o mogućnostima samopomoći i olakšavanja datih situacija kod malignih i neizlječivih bolesti.

Mnogi članovi Udruge su i sami prošli proces borbe s opakom bolesti pa žele svojim iskustvom i savjetom pomoći drugima u takvim situacijama.

Još je Hipokrat rekao: »Bolest ne dolazi odjednom kao iz vedra neba, nego je to posljedica dugog niza mnogih neznanih grešaka protiv zdravlja, koje se nadovezuju jedna na drugu i rastu kao valjajuća gruda snijega, dok se jednog dana ne svali snježna lavina na glavu grešnika.»

Da nam se tako nešto ne bi dogodilo udruga «Izvor» organizira prvi puta u Hrvatskoj školu terapeutskog gladovanja uz liječnički nadzor na Sljemenu u pansionu Hunjka – Zvonimirov dom po metodama dr. Paavo Airola i Rudolfa Beussa držeći se postulata biološke medicine koja se ne suprostavlja i ne niječe ortodoksne oblike liječenja, već ih samo nadopunjuje.

Prirodne terapije imaju za cilj pomoći tijelu da se samo liječi.AKTUALNO

Od 24.10. organiziramo školu terapeutskog gladovanja na Sljemenu u pansionu Hunjka u trajanju od 8 dana.

Informacije i predbilježbe na tel.01/2431791 i mob.091/7834277

Izvor - Zdravlja

Post je objavljen 13.10.2008. u 09:24 sati.