Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirja21

Marketing

Sivo…

Photobucket


Vesta je ispletena, čeka samo da je spojim i ispletem rever. Za to mi treba okrugla igla (koju nemam, a imala sam je u rukama kad sam prošli put bila u nabavi). Nisam mislila da će mi trebati, jednom davno sam pokušala plesti na nju, ali sam imala osjećaj da mi sve nekud klizi. Sad ću ipak morati jer se rever plete u jednom komadu, a na ravnu iglu ne mogu nanizati 120 očica.
U međuvremenu, dok ne nađem vremena da skoknem do grada, u rekordnom roku sam započela novi rad. Nije višebojno pletenje, kao što sam prošli put obećala, i za njega mi nedostaje jednobojna siva ( uz bijelu, šareno sivu i crnu). O tome drugom prilikom.


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Ovaj će pulover, po svemu sudeći pripasti jednoj od mojih kćeri, iako sam ga htjela za sebe. Malo sam se prebrojila, pa mi izgleda nekako usko. Možda zbog rebrastog pletiva – dvije krivo, dvije pravo. Mustra je jako jednostavna, radila sam je po šemi. Ovih dana uživamo u jeseni, i velik dio vremena još uvijek provodim vani. Baš kao i jučer kad smo imali malu kestenijadu…


Photobucket

Post je objavljen 10.10.2008. u 20:44 sati.