Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jacab

Marketing


Sada bi se oni borili protiv mafije!!!
Koja mafija: draga gospodo, juče ste rekli da nema u nas organiziranog kriminala. Jedan dan u svim ovim godinama sam pratila sjednicu sabora (u ponedjeljak, kada li) i čula sam kako se hvalite izvanrednim uspjesima policije, postignućima- Hrvatska kao mirni raj na zemlji, ma nema ga takvoga i onda se najednom pojavila mafija kod nas. Juče ih nije bilo, sad su najednom posvuda. da, da gospodo draga, hoće to, hoće. Ma pojma niste imali da onaj ko vas je tako krasno ugostio na svojoj jahtici i u svojoj kućici u privatnoj šumici i platio večericu od 77 jela i usput vam poklonio koji ručni satić, sličicu i dijamantnu ogrlicu za ženicu- ma pojma niste imali, svi su vam rekli da su to pošteni rvacki domoljubi, sve dali za domovinu svoju ali eto, u rovu tako, slučajno, pred njih pala vreća zlata i dragog kamenja pa se, eto, ljudi opuštaju u životu.Mirno, čestito, bogobojazno sve..........I sada...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....to sve neki kriminalci, ts, ts, ts kuda ide ovaj svijet.Sve sama mafija........ts, ts, ts......upucuvaju ljude, ts, ts, ts......treba nešto poduzeti........Ali nisu se face podigle zato što se brinu za mene ili tebe. Nisu oni zabrinuti za živote , imovine, zdravlje nas 99,5% obične male sirotinje- da je tako, ne bi Makarska, Split, Zadar, Rijeka, Pula, Karlovac, Slavonski brod, Osijek , Zagreb i bog zna još koje selo ove naše imalo svoju tragediju u vidu djece, mladih, ili staraca....Ne bi se mi plašili pustiti djecu u park ili igralište...neeeee
Nikome se nije živo j..... za sve one klince koji su završili u bolnici isprebijani od svojih vršnjaka. Nikoga nije tangiralo ni cvaj posto što je Luka umro. Nikoga nije briga za sve pljačke, razbojstva, za silovanja.
Nikoga nije bilo briga jer nisu dirali u njih.
A sada najednom svi u ful jurišu: borba protiv kriminala.
Uplašili su se oni za svoje guzice. U jebote, danas mala Hodakova a sutra će još neko mene napucat: to im je motiv što su se sad najednom pobunili.
Da se razumijemo- žao mi je djevojke, tog mladog života o čijem postojanju nisam imala pojma dok nije došao do kraja. Ali plačem od bijesa jer je toliko izgubljenih života pred narodnjačkim klubovima, na cestama, u parkovima, a koji nisu vrijedili ni da ih se u statistici pomene.
I sada oni traže ubojicu.
A znate šta, draga gospodo. Svu svoju imovinu polažem na opkladu: taj vam je jedan od onih između Save i Une ili preko Drine koje zazivate da vam dođu u lijepu li nam našu da izađu na izbore i glasuju za vas jer inače ne biste mogli opstati.Jedan je od tih, znam k'o da sam ga jednom vidjela i u glavu mu ušla, koji imaju i putovnicu i pasoš i osobnu iskaznicu i ličnu kartu i isto kao doktoru Šimiću niti njemu nećete nikada soli na rep staviti.I sada ste zabrinuti za sigurnost.E pa znate šta je: j..... se....zaslužili ste dobiti ono što imaju majke onih dviju mladih Makaranki ili mama Luke Ritza ili bog zna koliko još žena koje su srca svoja izgubila.
I sad se sjetih jedne : kad se tiraninu gaće tresu, okolo su svi usrani......I moram priznati kako me pomalo hvata histerija i jako mi je smiješna pomisao na Našega Iveka i njegove satelita kako se nervozno psvrću preko ramena. ko li im se šunja iza leđa......neka, neka, samo se plašite.......dobar je strah.

Post je objavljen 07.10.2008. u 21:33 sati.