Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staklenadama

Marketing

Ima nas svakakvih, ... pa i zanimljivih

Čitajući komentare (o nekim mojim «kolegama») na 1. stranici bloga staklena dama,
kažem, hajde da i ja to malo prokomentiram.
Prilikom dogovaranja sa budućim mladencima o njihovom piru tj. događanjima na njihovoj svadbenoj večeri postavlja se i pitanje o njihovoj 1. pjesmi na koju će zaplesati tu noć.Što god odabrali, ja ću se potruditi da (ako ne znam) to i naučim odsvirati i odpjevati, to vrijedi u 99,99 % slučajeva.
Obično kažem da ako imaju još nekih bitnih želja (pjesama) da ih slobodno izraze, a ja (tj. mi) ću se potruditi da ih ispunim. Mislim, to mi je posao i smatram da je to u redu.
Ovi budući mladenci trenutno nisu imali nekih posebnih želja, uostalom, već su nas slušali, gledali i prisustvovali na jednom od naših nastupa. Zato su i angažirali baš nas. Rekao sam, kao i uvijek, da ako se sjete nečega da mi to napišu u mailu. Tako je i bilo. Napisali su svojih par želja i poslali e-mail. Sreća da sam ogromni dio toga znao odsvirati. Evo tih «par» želja na ovome linku POPIS NEKOLIKO ŽELJA .
Ovo mi je zanimljivo, jer tu nije bilo par želja, ima ih na STOTINE. Dakle, kompletan cijelovečernji repertoar. Nisam se bunio, nego sam uredno to naučio i tu noć sve i odsvirao.Čak je oko tri sata po noći bilo i ono: Hej, niste odsvirali onu 97. pjesmu sa popisa, ... mala garava..., nema problema, ... evo sad ćemo. Naravno, bili su zadovoljni, a kako i ne bi.
Hoću reći, da se ja dobro potrudim da sve ispadne onako kako su ljudi zamislili svoju večer u odnosu na neke «kolege» sa 1 stranice i dajem 200% od sebe.
P.S. ...primjetio sam jednu zanimljivost za 2009 god. da budući mladenci mahom odabiru i rezerviraju 8 i 9, pa čak i 10 mjesec tako da smo skoro ta 2 mj. bukirani, dok su rezervacije za 5 i 6 uobičajene.


Boris i Tiho _ 1.pjesma "Ponekad poželim" (ImageShack - Image And Video Hosting)


Post je objavljen 06.10.2008. u 17:54 sati.