Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pery100

Marketing

NAPOKON I MOJ VELIKI POVRATAK...xD

Ajmeeee...izgleda da nisam stoljecima pisala new post!!!! NEZNAM KAKO DA KAŽEM...SOOORRIITEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVIM MOJIM CITATELJIMA!!!! ONI KOJI SU MI KOMALI, A JA NJIMA NISAM...SORITE...NISAM STIGLAlaze, A ISKRENO I NIJE MI SE DALO!!! TOLIKO TOGA MI S DESILO, TOLIKO TOGA SAM NAPRAVILA....AJMEEE...NEZNAM OD KUD DA POCNEM!!!! HVALA SVIMA ZA 200 I NEŠ KOMOVA...HVALA SVIMA!!!! POCET CU PONOVNO PISATI POSTOVE I PROVODITI VRIJEME NA MOM BLOGU...ALI BITI CE TEŠKO, JER AKO NE UCIM ONA PIŠEM DZ, A AKO NI TO NE RADIM ONDA SAM VANI ILI NA MSN!!!! SADA TREBAM JOŠ UCITI POVIJEST, JER ME SUTRA PITA, ALI OVO NIJE KRAJ POSTA!!! SAD MI JE NAJVIŠE ŽAOtuzan ZBOG TOGA ŠTO SU SVI ZABORAVILI NA MOJ BLOG...MOŽDA I NIJE TAKO ... NEZNAM...NADAM SE DA NIJE!!!eek
OVAJ POST BAŠ I NECE BITI TOLIKMO DUG...ALI JEBIGA...NEZNAM KAKO DA SVIMA KAŽEM SORRY...NEŠ CU POKUŠATI...ALI NEZNAM DALI CE USPJETI!!!!!
SUTRA CU POCETI PISATI POST O SVEMU ŠTO SE DOGODILO DOK MENE NIJE BILO NA MOM BLOGU!!! NADAM SE DA CETE MI PUNO KOMATI...POKUŠATI CU I JA VAMA, ALI AKO NEKOME NE VRATIM...NEK SE NITKO NE LJUTI!!!!
PUUUNNOOO VAS VOLIIMM!!!!!!!cerekcerekcerekcerekcerek ŠALJEM VAM PUUNNOO KISICA!!!!

PS:post i nije bio toliko kratak!!!
hehehehe=)smijeh


Post je objavljen 28.09.2008. u 20:26 sati.