Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prettyfly

Marketing

ja imam zvjezdu patuljaču. imaš ti?


a da mi se da, neda. a da imam volje, nemam. a da iam koristi, onak neam. a da je broj komentara prešao 10, nije. a da imam ikakvog razloga, nemam. al ja i dalje pišem post :)

(onak, nije slučajno.pogledaj datum. iliti dan i vrijeme pa če ti sve bit jasno) - bolesna sam. ustanovili su mi zvjezdu patuljaču na sistematskom pregledu. teta doktorica je ljubazna jako pa je to na najblaži moguči način rekla. mali patuljčiči u obliku sapuniča koje potiče zvjezda patuljača polako izviru i treba ih sprječit. pod hitno.

oke. vo d fak?
Image Hosted by ImageShack.us


zapravo je to "zvkezda"(biser) štitnjača. u lošem stanju.al nisam doma zato, doma sam jer sam bolesna.....imam temperaturu i ne mogu van.
al bitno da se šoping danas obavio ( ) ne.

a ajd vi probajte napisat post. ajde!

razmišljam o bitnom dogadžaju koji bi se mogao dogodit uskoro. vrlo. uskoro. al za to treba neke snage a ja sam gladna pa neče bit dobro. i imam temperaturu i jako sam vruča. mozak radi sto na sat pa šta misliš zaš pišem post :D

danas je bio prvi i zadnji put da sam dopustila starom da me vozio u zg. majkemi. naime moj dobri dragi tatica se danas skoro namjerno zadero u auto ispred nas jer mu je ovaj valjda prepriječio put .D

baš je ljepo smiren jelda? :)


ISUSE danas sam umrla.

:D

*nevini smješak :)*



ekstar kul. (bilo zabunom, pa više nije zabunom. :)

jel ko od vas sluša rancid? jel tak da je fall back down dobra pjesma? jel tak da ču do sutra ozdravit? jel tak da zvjezda patuljača moja mala ide van subotom navečer pa me više ne boli ništa? (zvjezda patuljača je ustvari seksi jako samo što se ne vidi, malo je premala za vaše seljačke, sitne oči.) jel tak da osmjeh "hehe" zvuči jako posprdno? .D jel tak da bi sad gadžala nekog patuljačom?

daj gle, patuljača asocira na kapuljača :P



ma vi ste svi............ ČUDOVIŠTAAAAAAAAAAAA



i daj ne me neko pita kak sam.... :(

zakon sam. al fakat.

ti onda opče ne znapš kaj je zakon

Post je objavljen 27.09.2008. u 21:02 sati.