Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Kronologija događaja protekla 2 dana:)

Dakle ovako...:) Obećala sma post za nekoliko dana i evo...:) BIlo je zanimljivih događaja, neki su čak i smiješni, no krenimo redom...:)
Kao što znate kod Alexa sam od srijede i uživamo:) Nisam bila već pola godine kod njega. Dogovori su već u srijedu počeli padati za kave, pa jel možeš u srijedu u 6 i pol, ne mogu tek dolazim, aha, a dobro dogovorit ćemo se, ej sutra sam u Zagrebu popodne, idemo u kino, jel može oko 2, može, nema problema, pa jooj, pobjegao nam je bus ispred nosa, doći ću tek oko 3 i pol, nema problema, ionako moram učiti, e super...

Ok, vrijeme za moj prvi susret sa dragom mi blogericom Lutalicom! Dogovor je bio na trećoj stanici od Trga...ok, našla sam to bez problema, pozdravila sam se s Alexom koji je išao gubit vrijeme dok sam ja na kavi....Javit ću ti se oko 5, može? Može, pošalji mi por. OK, može.

Lutalica mi je od svih blogerica najmanje bila prepoznatljiva, ali ona je mene skužila bez problema:) Zelena majica i torbica - da, definitvno će fulat:)
Otišle smo kod nje do stana i pile ledenu kavu i pričale o svemu i svačemu. Bilo mi je stvarno jako lijepo i zanimljivo i naravno, Alex je umjesto sat vremena čekao 2. A morali smo žurit u kino još do Avenua:) Lutalica mi je stvarno super cura, mogle smo pričat o svemu i svačemu bez srama:) Poklonila sam joj malu plavu ribicu iz svoje galerijice (u predzadnjem postu sam stavila slike pa pogledajte ako niste). Mislim da bi se naša kava mogla produžit na duplo toliko da je bilo vremena hehe:) Na Alexovu žalost:P A ne bi mu to napravila, ipak došla sam kod njega nakon 2 tjedna što se nismo vidjeli.
Pozdrav s Lutalicom i pravac kino. Pritom sam u jednom tramvaju skoro iskopala oko nekoj curi....sasvim slučajno...kad je taj neki prastari kišobran di samo žice vire van na sve strane....:)

Došli smo nekih pol sata prije filma i napravio Alex onu studentsku iskaznicu za 9 kuna pa smo jeftinije prošli:) Naravno film je bio po mom izboru Mamma Mia. Iako sam rekla Alexu da ako ne želi taj film možemo gledat Batmana ipak nije htio. Pa ok...šta se onda žališ na film:P
Film je bio FENOMENALAN! Najbolji koji sam gledala ove godine! Volim ABBU, volim mjuzikle, glumci su mi super bili i uživancija! Toliko su dobro pjevali da ne možeš vjerovat. Meryl Streep me oduševila svojim rasponom glasa. Pred kraj filma su mi čak i oči zasuzile. Jako bih ga voljela još jednom pogledati:) Alexbaš i nije bio oduševljen ali šta da sad ja radim:P

Kad smo se vratili već je bilo kasno, ali sam poslala 2 poruke za druge dvije kave, jedna je bila odgođena za drugi dan, druga je organizirana:) I tako smo drugi dan za redom išli u Zg. I naravno, pošto u četvrtak nisam stigla pogledat nikakve haljine to smo isplanirali za petak (jučer).
Došli smo u Avenue oko 2, iako sam mislila da nećemo do tad stić pa sam kavu ugovorila u 3.:) Za to vrijeme kupili mi Alexujednu crvenu majicu i 2 para boxerica, a onda sam se krenula naći s dragom mi Vragom s licem anđela. Ona je odmah mene našla pa smo krenule na kafe u "kafić s tulipanima" :)))) (Objasnit ću zašto tulipani). Ona mi je ličila na sebe, malkice drugačija ali skužila bi je:) Draga mi Vražicadobila je lančić sa slovom na glagoljici, također iz galerije. Daaa, nisam mogla odoljet ne poklonit im ništa:D Razgovor je tako spontano i glatko tekao, baš smo se našle i uživala sam i u ovoj kavi i poznanstvu:) Vrag malimi je također super cura i drago mi je da sam je upoznala:)

Nakon sat vremena došla je Alexova poruka da mu je dosadno pa sma rekla da dođe u blizinu tog kafića. Pita one mene dal je kafić smeđ sav. Ja gledam...hm, pa i nije, crn je izvana, unutra ima nešto smeđe. I onda me pitao dal ima na zidovima djetelinu. Ja govorim, "nema djetelinu nego tuplipane" namjerno, jer sam skužila da zna na što mislim:))) Kava je završila, a u međuvremenu sam dobila poziv od Assi da dođem u "6 Pinti" i da gdje sam...ja ono pojma nemam di je to, ali Vrag mi je objasnila...rekoh Assi da prvo moramo još do nekih dućana ali da ćemo doć pa makar samo na 5 min da se upoznamo. I rastala se s Vragom malim i produžili smo Alex i ja u grad. Malo smo obilazili, gledali dućane s haljinama, ušla sma u neke ali nisam si našla ništa što bi me oduševilo, a ono što mi je bilo zanimljivo ili je skupo ili je broj 36 - kako mi je rekla jedna prodavačica da ima samo "anoreksične brojeve". Odvalila sam se smijat!! :)))

Prije nego smo uopće krenuli po dućanima išli smo na tih 5 minuta do "6 Pinti" i našli smo samo "Pintu" i ja zovem assi da kažem da smo tu, ona meni da oni tek u 6 dolaze i onda mi je sinulo - nije kafić 6 Pinti nego je dogovor u 6 u Pinti:)) Pa lol.
I obavili smo sve te dućane, nešto tajno kupili i pravac "Pinte" gdje su nas već čekale dame Assilletta i kenya i mladi gospodin kojeg do tad nisam čitala, nego sam tu i tamo svratila, a od sad ga čitam - Junac, koji je igrom slučaja išao na isti fax kao i jedan dečko iz srednje iz razreda i iako nisu bili na istoj godini čuo je za njega. Hahahahah:)) Ali ne po dobrom:) I još sam upoznala bivšu nam Aibreann koja sad ima novi blog ali sma zaboravila koji:)) Moram pitat:)
Ugodno društvo, atmosfera, svi piju pivo, a ja naručila cedevitu. I Alex:)))) Pa mislim sramota, dođem u pivnicu i cedevita!:)))) Da nije komično bilo bi tragično, ali eto kad ne volim pivu. :)))
Kasnije me assi natjerala da neš alkoholno uzmem pa sam dobro mi poznatu Jeger Fantu slistila u par minuta...Alex pol litre nekog Tomislava:)))

Cure i dečko su mi odlični, simpatični i ugodno društvo za pit i razgovarat:))) Jedva čekam ponedjeljak:) POšto nisam znala uopće da ćemo se nać taj dan nisam uzela prigodne poklone...al dobro, imamo ponedjeljak. U ponedjeljak nažalost moram ići doma zbog te haljine....ja sve u zadnji čas, ali u tome je čar:)))

Žurba na bus, odlazak u Mek, Alexa svi pozdravljaju i pravac doma.

Da, znam, odužila sam post ali...morala sma sve reć. :) Nadam se da ste ga uspjeli do kraja pročitati:)

Evo još malo pa završavam:)

I da, danas smo igrali Bingo ali nismo niš još dobili. Ali dobit ću stan iz 24 sata i 200 tisuća kuna!:) Nadam se. :) Optimizam je uvijek tu:)

Da, nisam im rekla ali sve od reda curke koje sma upoznala, V, I, I i M mi imaju jako lijepe glasove. :) Da, stvarno imate! :) Posebno V i M:)) Nemojte se samo umislit sad:P

Bok! :))

Trenutno stanje i raspoloženje: Malo razmazana šminka, tu i tamo kašalj, guzica je ok, vesela, sretna, namsijana...kao i obično, ne?:)))

Za kraj jedna pjesma koju ne moren prestat slušat u zadnje vrijeme:)





Post je objavljen 27.09.2008. u 20:58 sati.