Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zalauru

Marketing

Tuga, strah, sreca, nada, ponor, jad

1 AIH (SD), beta 0.12
1 prirodni IVF (SD) (Klomifen) - 3 JS, 2 se oplodile, 2 vracene transferom - beta 0.16
1 stimulirani IVF (SD) (Cilest, Suprefact, Gonal) - 6 JS, 3 prezrele, 3 donekle ok, nijedna se nije oplodila, nema transfera
1 prirodni ICSI (Poliklinika Škvorc) - 1 JS, nedovoljne kvalitete, nije se oplodila, nema transfera


Obratite paznju na zadnju recenicu.....da, opet nista....

Nakon agonije sa iglama, nakon moje stoperice, nakon sto vise nisam znala sto bi i gdje, sabrala sam se i krenula u borbu....Pa nece mene hebeni drzavni ustroj hebati, niti nesposobni ministar zdravstva, ni tupavi predstojnik klinike, ni vlada, a ni drzava kao neka bitna institucija.
Zovem jednu privatnu polikliniku....ni oni nemaju igala i bas ih je moj doktor zvao da mu posude koji komad, ali eto, i oni u deficitu.
Zovem drugu privatni kliniku...od 12:00 - 16:00 tamo se nitko ne javlja....cak sam i njihov fax preklinjala da mi se javi.
Zovem trecu privatnu kliniku...obrazlozim svoj problem, svoju boljku, svoj jad.....i ne vjerujem njihovim rijecima:
"Nisam bas sretan sto cu vas primiti bez anamneze, ali ako imate to, to, to i to..dodjite sutra ujutro u 7 a ja cu pripremiti biologe, anesteziologe i sve sto vam treba."
Boze, hvala ti sto si me napakon primijetio....
I sada, dva dana od tog presretnog dogadjaja, moram vam javiti da moja jajna stanica, bez obzira sto je u nju direktno ubrizgan najbrzi, najveci, najljepsi, najbolji, najveseliji i najambiciozniji spermic moga muskarca, nije prihvatila njegovo udvaranje. Odbila ga je hladna i mracna. A jesam kuja.

Ja naprosto vise ne znam sto bih, gdje, kako, kod koga i zasto uopce sve to?
Ja vise nemam ni suza....presusilo.......
Ja nemam vise sto za nadodati.........

Post je objavljen 26.09.2008. u 21:08 sati.