Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mazoretkinjegradasolina

Marketing

**malo nas je al' nas ima, nije važno srušili smo snove svima....=) **

Kao prvo ispričavamo se zbog nepisanja ali bila je ljetna pauza te smo također bili zauzeti pripremama za ovo što slijedi...

20.09.2008...22 h
Krenuli smo iz Solina s naše omiljene stanice caffe bara "Gloriet" prema Bugarskoj na Internacionalno natjecanje "Zlatni pompon".U međuvremenu smo stali u Beogradu, a zatim se uputili u Sofiju gdje smo prespavali prvu noć.

Image and video hosting by TinyPic

U ponedjeljak smo otišli u centar Sofije u jutarnji shopping, a kasnije smo se zaputili u ljetno odmaralište u Albeni na obali Crnog mora gdje smo odsjeli u prekrasnom hotelu "Vita Park".

Image and video hosting by TinyPic


Hotel je bio kao iz snova.Zabave u bazenima; noćni izlasci u odlične klubove te naravno dnevna kupnja, vožnje vlakićima i ludiranje po hotelima.Uz sve to imali smo mogućnost voziti se kočijom kroz cijeli grad koji je prava turistička atrakcija.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Najdraži dio druženja je bio boravak na dugim pješćanim plažama na kojima smo gradili kule;kupali se u savršeno toplom moru što i vidite iz priloženog.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Osim uživanja i ludiranja imali smo nešto i za odraditi.Kao dokaz da smo vrlo uspješno otplesali svoje koreografije s kojima smo se natjecali u 2 kategorije su DVIJE SREBRNE MEDALJEyes i pehar koji smo i zasluženo osvojili.

Image and video hosting by TinyPic

S osmijesima i zadovljstvom na licima krenuli smo na daljna razgledavanja grada te smo imali priliku vidjeti plesnu grupu "Dance of the wind" koja je plesala bugarski moderni folklor.


Sretni i puni vjere u sebe u petak smo krenuli doma s usputnim stajanjima u Sofiji; Srbiji i Bosni (na poznate ćevape).
**Zahvaljujemo putničkoj agenciji "Putokaz" i jedinoj dvojici muškaraca koji su izdržali cijeli put s 15 cura, a to su naši vozači Kafka i Željko.Zahvale šaljemo teti Ankici i Valeriji i našoj dragoj frizerki Martini koja nas je dovela do savršenog izgleda za naše nastupe.
**Najveće zahvale upućujemo "Dalmacijacementu" i gradu Solinu na čelu s gradonačelnikom Blaženkom Bobanom koji su nam omogućili to putovanje i predstavljanje Hrvatske na natjecanju u Bugarskoj.
***Ali ipak rječima se ne može opisati koliko smo zahvalni našoj trenerici Dorotei Jurić koja je vjerovala u nas i pružila nam šansu da dokažemo da mi to možemo.

Slideove sa slikama te detaljnije informacije očekujte malo kasnije kao što i mi očekujemo vaše cijenjene komentare.
Vaše....
*#* STELLA MILENA SANJA LUCIJA MAJA TEA MARIJANA MARIJA MIA MATEA JELENA MIRNA GOGA I MARIJANA wavemah *#*

Post je objavljen 26.09.2008. u 18:32 sati.