Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Domaćica može u mirovinu

Po svoj prilici stigli smo do trenutka kad Domaćicu možemo otpratiti u zasluženu mirovinu.

Photobucket

Ovaj legendarni proizvod osobito je bio omiljen kod djece, vojnika, đaka i studenata. Gotovo bi se moglo zaključiti kako se radi o službenom slatkišu populacije koja ulaznice za kulturno-sportske manifestacije obično plaća u pola cijene.
U svojoj dugačkoj i bogatoj karijeri Domaćica keksi su doživljavali brojne uspone i padove.
Vjerni potrošači dokazivali su svoju privrženost Domaćici i u najtežim trenucima od kojih su osobito teški bili sljedeći:
(a) redukcija čokoladnog preljeva na svega nekoliko angstrema, početkom 90-tih;
(b) zamjenu čokoladnog takozvanim šećernim preljevom u doba najgore čokoladne krize u drugoj polovici devedesetih;
(c) smanjenje pakiranja s 500 na 350 grama (uz zadržavanje iste cijene što je bio bijedan manevar poskupljavanja po tahijevskoj stopi od 50%) početkom ovog stoljeća.
Danas, na zalasku karijere, Domaćica može mirno i spokojno „objesiti kopačke o klin“. Na tržištu se pojavio dostojan nasljednik, nova zvijezda u Kraševoj galaksiji: Čokoladni Petit Beurre. Bez imalo pretjerivanja, već sada se može reći da će čokoladni mali maslac nadmašiti svog prethodnika. Najsmioniji mu predviđaju uspjeh i izvan naših zapadnih granica.

Photobucket

Čokoladni Petit Beurre je izvrstan keks. Pripada istoj gami proizvoda kao i Domaćica, no ukus mu je uravnoteženiji zbog plemenitijeg tijesta. Dodatno, keks se oblikuje u nekoliko privlačnih oblika poput medeka, autića i ribica što će osobito razveseliti naše najmlađe.
Napomenimo odmah da ovi veseli oblici otvaraju mogućnost da Č.P.B. upotrijebimo i za ukrašavanje naših božićnih drvaca (u tu se svrhu preporučuje kekse najprije djelomično nafajhtati kako bi se lakše izbušila rupica potrebna za uvođenje konca). Ne najmanje važan je i format kojim se nudi konzumacija u točno jednom zalogaju čime se eliminira iritirajuće mrvljenje po tepihu ili krevetu.
Ukratko, Čokoladni Petit Beurre je sjajan slatkiš pred kojim je blistava karijera.
Kušajte i uvjerite se.

Photobucket



Post je objavljen 25.09.2008. u 14:57 sati.