Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vezenje

Marketing

JESEN

Dugo nisam imala vremena pisati. Zbog toga osječam grižnju savjesti.
Mnogo se je toga dogodilo. Imale smo izložbu od 11.-15. rujna na Jelačić placu u okviru sajma Hrvatskog suvenira. 14. rujna je većina švelja išla na hodoćašće na Mariju Bistricu, a dvije su ostale na štandu. Hodoćašće je bilo prekrasno, ali vrijeme nas je stvarno ubilo. Cijeli dan je padala kiša i to dosadna i hladna. Sve je učinila da nam pokvari raspoloženje. Nismo se dali. Podnjeli smo hladnoću i kišu i osjetili radost što prisustujemo jednom predivnom duhovnom događaju. U busu smo pjevali marijanske pjesme i lijepo se zabavljali. Posebno me je radovalo što su sa mnom bila i moja djeca. Po povratku organiziran nam je ručak i zabava u Prepuštovcu, pa smo svi zajedno i zaplesali.
Deveti mjesec je jako naporan. Spremamo nekoliko novih izložaba prva je od 28.-29.9 na Keglić festu, a slijedeća nam je u Puli od 17.19. listopada. Dogovorile smo se da ćemo održati i drugu samostalnu izložbu u našim društvenim prostorijama koja će biti 29. i 30. studenoga.
Još jednom ovom prilikom pozivam sve zainteresirane da mogu doći besplatno naučiti raditi sve ručne radove i zabaviti se s nama, jer kod nas u društvu nikad nije dosadno.

hodoćašće

s sajma suvenira



Post je objavljen 24.09.2008. u 13:22 sati.