Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mindbuilding

Marketing

Dragi prijatelji...

Dragi prijatelji,
naš krug radosti se polako, ali sigurno širi! Nitko sretniji od mene koja sam žudjela za time da sa što više ljudi podijelim svoje blago koje je i predugo ležalo zarobljeno u mojim bilježnicma, ladicama i policama...
Molim vas, komentirajte i dalje (najbolje odmah iza posta, a ne usmeno) jer mi je želja povezati vaše stavove i mišljenja s mojima!
Tomo divan si! Postao si pravi sufi!
Irena, volim te, ti si svjetlo!
Draga Nenice, predivno je biti tvoja prijateljica!
Dubravka, Marija, Valentina, Gogi, Ivek... (nek' mi oproste oni koje sam slučajno izostavila!) najljepše vam hvala na pozitivnim povratnim informacijama i riječima potpore. Nastavite i dalje biti s nama!

Za laku noć besmrtni Coelho....
"Ratnik Svjetlosti ima ponekad utisak da, istodobno, živi dva života.

U jednom je primoran raditi sve ono što ne želi, boriti se za ideje u koje ne vjeruje. No postoji i onaj drugi život, što mu se otkriva u snovima, knjigama, ljudima koji misle kao i on.

Ratnik će dopustiti da se njegova dva života približe jadan drugom. "Postoji most koji povezuje ovo što jesam s onim što bih želio biti", razmišlja. I, uskoro, njegovi će snovi doista ovladati svakodnevnom rutinom, sve dok ne spozna da je spreman za ono čemu je oduvijek težio.

Tu mu je potrebno još zrnce odvažnosti- i dva će se života stopiti u jedan jedini."

P. Coelho

Post je objavljen 19.09.2008. u 22:42 sati.