Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Romantično prijepodne i zeleni kukac

Pozdravljam vas najdraži mi blogeri! :)

Danas sam, totalno neplanirano, završila u Z agrebu. Pa, ako se nekome učinilo da me vidio, da, moguće da ste me vidjeli:)

Naime, tata je danas išao poslovno u Zagreb, a mama je jučer iz fore onako rekla da bi mogla i ja s njim. I naravno, ja se razveselila, ali sam čekala pol dana da se ON javi na mobitel da mu kažem sretnu vijest. CCCC:P
Dogovor je pao, buđenje u 6 i 45, tuširanje, brzinski doručak i kretanje. U Zg smo došli za manje od 2 sata, što je odlično! Kad se sjetim da smo se prije drndali po 3 sata i po staroj cesti punoj kamiona. :)))

Našli smo se oko 10 i pol i eto napokon sam se našla u njegovom zagrljaju:) Krenuli smo na pizzu:) Naravno, pojma nismo imali nijednu pizzeriju pa smo eto krenuli centrom u potragu uz moje konstantno škicanje izloga sa svečanim haljinama, posuđem i naravno zlatarnama (da, gledali smo prstenje, ali ne, ne zaručujemo se hehe) :)) Ah, da, da ne zaboravim cipele. Ah, žene, kako bi rekli moj Alex i tata:)) Doduše, nisam tipična ali ok....neke stvari su jednostavno takve.

I tako, lunjamo mi gradom, Alex još kaže da ćemo do Siska doć prije nego nešto nađemo i ugleda on jednu pizzeriju, zove se Mamma Mia, ako tko zna:) U jednom dijelu je zabačena onako, a slatka. Bila je naravno prazna jer tko dolazi na ručak u 11 sati:))))
Pizza je bila odlična i velika, a cijena je stvarno prostupačna. Cijene na Krku su sad grozne i previsoke. Ok, da, ljeto je bilo, sezona, ali što je previše je previše! Svakome preporučamo tu pizzeriju. U nekom dijelu Ilice ćete naići na nju...:)

Nakon toga smo krenuli malo do uspinjače, tamo smo imali prvi spoj, da ga tako nazovem i prvi poljubac:) Tamo smo proveli neko vrijeme pa smo se uputili u Algoritam i kupili 2 knjige: Harry Potter i Princ miješane krvi i Alex je sebi jednu...mislim da se zove Pomrčina. Zamišljala sam svoju knjigu među njima...na policama:)

Nakon toga mala šetnja, tata je rekao da sam slobodna do 2 i pol, a ja sam izrazila želju za Cvjetnim trgom...htjela sam vidjet kakvo cvijeće imaju i možda nešto kupit....
Kupila sam jedan maaali slatki buketić sa 3 narančaste ruže za 30 kuna, a moj dragi me iznenadio jednom crvenom ružom:) Rastopih se na tu gestu, stvarno nisam očekivala, a inače padam na takve stvari:) Današnji provod s njim mi je bio tako lijep i romantičan, kakav se samo poželjeti može:)

I tako, došlo je 2 i pol, našli smo se s tatom i jednim čovjekom koji je također išao s nama u Zg, Alex nas je dopratio do auta (lijepo se on nahodao zbog mene) i onda smo krenuli doma. Zadnja pusa i zagrljaj za danas i mah mah....

Onda smo tata i ja otišli u Rijeku i pričekali mamu i brata da dođu jer bratu u petak počinje fax pa se išao preseliti...
Prije toga je jedna totalno bezobrazna žena u biljnoj ljekarni optužila mog tatu da MULJA, a lijepo joj je objasnio što treba i pitao da l to može...al ne ona tu neke forice....i naravno to faking vaganje te trave je naplatila jer "to su moja 3 rada", daaaa, a veliki ti je to rad, došlo mi je da joj kažem al spuštat se tako na njenu razinu neću.
Moja mama je poludila kad je to čula i namjerava sad neki mail poslat nekome hmm, jer se to vaganje ne bi trebalo naplaćivat uopće. Žena misli da je njemu tad bilo važno dal će platit 20 kuna više. I onda na kraju sva uslužna kaže da se te smjese dviju trava mogu naručiti unaprijed i da to dođe jeftinije...ono...na koju foru, to ne znam. Očito joj je bilo jaaako teško izvagat 3 puta po 30 grama trave.

Šećer na kraju dana je moj razgovor sa Ljubekom maloprije. Pričamo mi i odjednom se okrenem prema ormaru i protrnem. Neka zelena BUBETINA mirna kao štapić mi je stajala na ormaru!!!! Ono, to je onaj tip bube kojas eprilagodi okolišu i izgleda kao štapić. Kako mi se to zavuklo u sobu ne znam....mislim, očito kroz prozor, ali to je prvi put...imala sam skakavce, muhe, leptirice i paukove, ali ovo....
Odmah sam prekinula razgovor i zvala tatu da izbaci bubu van. Ja ih ne ubijam....ja zovem tatu da to makne van:) I tako, buba je na svježem zraku sad....

A ja idem sad zvat opet Alexa i leć se jer pola dana sjedim i ne mogu više:)

Puno pozdrava vam šaljem!:)

Trenutno raspoloženje: uzbuđena, sretna, nasmiješena
Trenutno stanje: Boli me guzica i svrbi me glava (nemam nikakve uši)


Post je objavljen 17.09.2008. u 22:01 sati.