Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prettyfly

Marketing

1.DIO(izbijanje frustracija)
.shto glazba uchini chovjeku.*

naime, osjecham neki novi pochetak..zapravo mislim da ga i ne treba neshto posebno spominjat al nek se zna. :)

chemu ovaj post? i nema nekih razloga. . .puno stvari se na svijetu dogadža bezrazlozhno.

ovaj ":)" odishe optimizmom. jednostavan je a faca je i dalje.(ne vishe od mojih osmijeha)

pishimo o mom kompaktnom osmijehu. punom egzibicionizma i krucijalnih chestica..you know, ove izraze treba popamtit. uzmimo u obzir giggly!!! i glamyyy!!! i onda smo na cilju.

moj puzh pricha ko da je umro.

HE DIED.

zaliven

^
|

uvodni dio posta

2.DIO(ovo zamishljam kao jedan ljepi dio)

Image Hosted by ImageShack.us

*Ljubav su snježne saonice koje jure tundrom i tada se iznenada prevrnu, ostavljajući vas priklještene. Tijekom noći dolaze snježne lasice. (Matt Groening)

nakon 2 tjedna prenemaganja o tome kako mi je sve loshe i kako nema dobrih strana mog igzektli malog zhivota odluchila sam biti konstruktivna. uzela sam onu zhutu tehnichku i ukrala si ju na kojih pol sata. napisala sam shto sve zhelim i kada bi ja zapravo bila sretna. iskreno, zderala sam papir kojom jachinom pritiska sam pisala al ishla sam dokazat da su moji ciljevi savrsheni i da chu ako ikad dodzhem do njih bit sretna. ekšli, pravi razlog zašto sam to pisala nije bio da druge uvjerim nego sebe.

(mali dio mog razuma i inteligencije je prezhivio ali on je duboko u meni i pretih je da bi ga chula. glupost je uvijek glasnija od glasa razuma, zapamti to)

*Mi se ne rađamo samo jedanput, nego uvijek iznova. (William Charles)

kad sam zavrshila, taj papir sam spremila kod sebe u kutiju sa dragim mi stvarima. (ta kutija je inache vrlo bolesna stvar. sadrzhi stvari poput karti vlaka, kina, mali papiriči, čak ima i računa nekog, narukvice, ogrlice..erm i tako dalje dude-bit je u tom da u nju stavljam sve drage stvari koje me možda i podsjete na nešto. za to sam emocionalno vezana, ukradi mi i neče te bit. *(nije da prijetim)*)

proshlo je 5 mjeseci i sve napisane zhelje su tu. moj cilj je tu. napokon sam sretna(not).party

iliti sretna not.

*U životu postoje dvije tragedije. Jedna je da se ne ispuni želja vašeg srca. Druga je da se ona ispuni. (G.B.Shaw)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

chovjek je jebachki tochno rekao.

(ovo i nije neki ljepi dio, ha?)

otkrila sam osobu koja mi najvishe znachi u mom zhivotu. pricham s njom, smijemo se, nekad se zagledam u nju kao da ochu neshto rech, a onda opet skrenemo neku zajebanciju i rijechi nisu potrebne. zvuche glupo. zapamti to, nekome ispalit neshto u vechini sluchajeva uopche nije potrebno. time samo pokazujesh kako si slab i postanesh pichka. jesi chuo? nemoj srat,, nemoj patetiku, michi to od sebe.

*Svaki put kad čovjek voli, jedini je put kad je volio.(Oscar Wilde)

ja sam zaljubljena samo u ljubav. zapravo svi smo mi zaljubljeni u ljubav. onak nema osobe bez koje ne mozhesh. uvijek postoji zamjena. i za tebe.

sanjala sam nochas kako trchim kroz hodnik, a na kraju hodnika je bila lasica. smijala mi se. imala je velika ljudska usta. mogla me pojesti da je htjela al ovo je više bolilo. chak sam u snu vidila sama svoje ochi. bile su zachudžene, nisu mogle vjerovat. gledale su u stilu "dodži blizhe i ubit chu te". prishla je blizhe a ja nisam nishta. nisam imala snage. onda je skochila na mene i probudila sam se.

velika ljudska usta zamalo su me pojela.

budilica u 7 ujutro svakako je dobro. ali ostao je misterij moga zhivota, shto bi lasica uchinila sa mnom. ? nebi me ubila, u to sam sigurna..ali ne mogu si ni predochit scenarij do kraja.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

i lasica je samo chovjek.

Zivot nam vraca samo ono sto mi drugima dajemo.
Ivo Andrich

DIO 3.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 17.09.2008. u 15:41 sati.