Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 24 ) -COLONIA U TRI ČINA

Colonia u Ludbregu

Spektakularnim koncertom završio najupečatljiviji dan ludbreške desetodnevne fešte Sv. nedjelje...


Ludbreg je tijekom cijelog dana bio sjecište svih puteva u toj županiji. Dan obilježen raznim aktivnostima, modnim programom, političkim govorima, svečanim otvorenjima, kao što prema tradiciji i priliči svake godine negdje u ovo vrijeme. Iako je dan kao što smo rekli bio prepun događaja, i nikome od brojnih posjetitelja nije moglo biti dosadno, ipak je glavni dio programa predviđen navečer za 21 sat, čekalo se da slavlje stanovnika Ludbrega uveliča svojom glazbom ponajbolja hrvatska dance grupa, u sjevernim krajevima Hrvatske turbo popularna COLONIA.

Photobucket

Sami plesači i plesačice stigli su u prijepodnevnim satima, iako je do koncerta ostalo znatno vremena. Više od tri sata kada je prema službenoj najavi koncert trebao početi.

Photobucket

Ništa zato, vrijeme su kratili promatrajući veliku modnu reviju koja se centralnim gradskim trgom promovirala cijelo popodne. Tomislav Jelić, popularni KAMENY vrijeme je kratio u razgovoru, sa kojim smo upravo zahvaljujući višku vremena imali prilike za normalan ali neslužben razgovor.

Photobucket

Čovjek doista jednostavne vanjštine izrazito pristupačan, iako ga je tek očekivao pravi posao, naime kao DJ COLONIE njegov zadatak zajedno sa domaćinom i Berniem bio je pripremiti stage i ozvučenje za što kvalitetniji nastup Colonije. Kako se vrijeme koncerta približavalo to je i radio, izrazito uporno pazeći da sve štima kako treba.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nešto prije 20 sati stigla je i INDIRA pa je koncert mogao započeti, nakon šeszdest minutnog odmora u obližnjem kafiću.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Uoči novog koncerta Colonie, na središnjoj gradskoj pozornici upriličen je spektakl sa manekenkama sa kojima se i Indira lijepo pozdravila te izmijenila nekoliko rečenica, ipak su oni svi u istom poslu, showbiznis ih sve zajedno veže u jedan koloplet, pa su na neki način i kolege.

Photobucket

Pred mnogobrojnom publikom, razdraganim auditorijem IRA je zabavljala Ludbrežane u višesatnom koncertu, a na pozornici su se smjenjivali stari i novi hitovi popularne hrvatske dance grupe iz Slavonije. Usput, na koncertu je Ira ponosno pokazivala svoju novu tetovažu "Believe" koja za nju znači ono kako je i zamišljaju njeni fanovi, temperamentna Ira bezgranično vjeruje u samu sebe što pokazuje ako vjeruješ u sebe i svoj rad možeš i uspjeti.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dobro prihvaćeni novi hitovi kod gledateljstva izazvali su jednako oduševljenje i ubrzo su postali prihvaćeni kod publike koja je zajedno sa Indirom zapjevala, neke od najvećih hitova grupe Colonia: " Suzo moja, Mirno More, Najbolje od svega, Pogledom me skini, Do kraja… "

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Plesačice su oduševljavale muški dio publike.


Photobucket

Photobucket

Photobucket


A plesači ženski dio publike.


Photobucket

Zaista je bio više nego dobar potez organizatora kad su se odlučili angažirati temperamentnu INDIRU VLADIĆ-MUJKIĆ da svojim nastupom uveliča ovu po mnogočemu jedinstvenu pučku svečanost na središnjem gradskom trgu malenog gradića dvadesetak kilometara udaljenog od Varaždina.

Photobucket

Colonia u Jastrebarskom

Colonia sjajnom izvedbom uveličala svečani dio Jaskanskih vinskih svečanosti koji traje od 12. do 14. rujna…

Koliko je Colonia popularna u središnjoj Hrvatskoj imali smo se prilike uvjeriti na mega koncertu u Jastrebarskom. Kako se ljeto primiče svome kraju, Jastrebarsko svake godine u ovo vrijeme organizira tradicionalnu vinsku feštu, koju uveličava onaj završni SLUŽBENI, SVEČANI dio, naime zadnja tri dana ova vinska fešta koju svojim pokroviteljstvom pokriva i ministarstvo poljoprivrede kulminira TRODNEVNOM, ZAVRŠNOM svečanom manifestacijom gdje organizator predstavlja nekoliko djevojaka zagrebačke županije koje kandidiraju za vinsku kraljicu, izazovni test koje djevojke moraju proći završava zadnjeg dana ove manifestacije, nedjeljom 14. rujna, kada ocjenjivački sud donosi svoj konačni pravorijek.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Moramo se uistinu zahvaliti INDIRI na lijepim riječima, isto tako i Tomislavu Jeliću , naime prema njegovim riječima Colonia danas nastupa u Mercatoru, ali se NE RADI O KLASIČNOM KONCERTU, naime Colonia večeras negdje iza 19.30 ima potpisivanje sponzorskog ugovora sa Mercatorom, te će svojom nazočnošću uveličati i rođendan ovom trgovačkom lancu u Hrvatskoj. Nešto sličnu kao listopada prošle godina u AVENUE MALL centru u Zagrebu. Sasvim je nedvojbeno da će Colonia izvesti nekoliko svojih hitova tom prigodom, pa dragi Zagrepčani, dragi fanovi Colonije navratite do Mercatora večeras.



Photobucket

Sam koncert u Jastrebarskom zaista je ispunio sva očekivanja, izgleda da je Indira kao i ovo jaskansko vino, kako godine prolaze ona je sve bolja, temperament ju ne napušta, naprotiv.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hitovi se nižu jedan za drugim, šator se trese u ritmu dance glazbe, novi hitovi su odlično prihvaćeni kod publike, što je uvijek najvažnije kod glazbenika, jasan mu je pokazatelj koliko uistinu vrijedi, jer do vrha je lakše doći, nego mjesto u vrhu zadržati.



Photobucket

Photobucket

Atraktivni plesači, plesačice u pravilu prate Coloniju na svakom koncertu i zajedno čine nerazdvojivu cjelinu, tvoreći savršenu koreografiju po kojoj je nastup Colonije poznat diljem zemlje i šire.



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Da je Colonia imala svoj nastup do jutarnjih sati, uvjerenja smo kako bi to publika izdržala, Ira još i više, međutim kako to nije moguće u dobrom raspoloženje se ostalo do kraja i nakon toga. Završavajući ovaj izvještaj obvezno želim naglasiti iznimnu ljubaznost redara te im se ovim putem zahvaljujem, kao što moje zahvale idu i na adresu svim članovima grupe Colonia, od Kamenka, do Indire, sve do plesača i plesačica, hvala svima.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Colonia u Mercatoru




Colonia je odradila sponzorski koncert za Mercator, ujedno Mercator proslavio rođendan

Kao i uvijek u svom stilu Colonia je odradila jedan brzinski koncert u Mercator centru u Vukovarskoj aveniji u Zagrebu. Sa Colonijom Mercator je proslavio rođendan i svoju sedmu godinu vjernosti ovoj popularnoj slavonskoj dance grupi. Nakon što su jučer odradili mega koncert u Jastrebarskom razumljivo je zašto je ovaj nastup Colonije bio kratak. Naime i zvijezde se umore.

Photobucket

Kao i uvijek atmosferu su podgrijavale atraktivne plesačice iz grupe Colonia te u ovom slučaju samo jedan ali vrijedan stalni Colonia plesač Neven.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nakon što je otpjevala nekoliko svojih najvećih hitova kako sa starih tako i sa ovog zadnjeg, novog albuma Indira se posvetila publici.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Za najmlađe, ali i za one strarije obožavatelje grupe Colonia podjeljene su autogram karte koje je djelila Ira sama sa svojim plesačicama i plesačem. Bila je to vrlo lijepa gesta od grupe Colonia.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sasvim je sigurno da ponekad trebate izgubiti malo da biste dobili puno, drugim riječima danas su po prvi puta dobili mogućnost za fotografiranje oni koji to nikad nisu imali prilike ili nikad neće imati. U tom kontekstu veoma je jasno što želim reći, ne trebate čitati između redaka samo doslovno pratite tekst.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Teško je sakriti oduševljenje činjenicom koliko najmlađi obožavatelji vole Coloniju, dok je tome tako Colonia ima budućnost, zapravo tek sad kao da je na početku, kao da nije prošlo više od 12 godina kad su se iz Vinkovaca, ravne Slavonije uputili u metropolu, put neizvjesne budućnosti koju donosi showbiznis.



Post je objavljen 17.09.2008. u 01:13 sati.