Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Skoro katastrofa i zanimljiva ideja

Danas sam saznala jednu zapravo jako dobru vijest. Ujedno i lošu, ali više je dobra nego loša.
I tako zvala me moja šefka da me pita dal ću radit i kad i tako to...i onda mi je rekla da sam neki dan ostavila upaljenu jednu lampu šta je u izlogu. I da je netko bio zvao valjda da kaže da je ostalo upaljeno i onda je jedna žena šta isto radi kod nas ponekad to otišla izgasit i rekla je da je ta lampa bila tako užarena, da je ostala gorit još jedan dan da bi izazvalo požar. A u izlogu ima suhog cvijeća i jedna slika. Da, bilo bi to većih razmjera. Nisam još nikad skoro izazvala požar. Zapravo jesam. Prije hmm...desetak godina, možda malo manje palila sam neki papir. I plamen se razbuktao i nisam ga mogla izgasit pa sam ga bacila u kantu za smeće. U njoj je, pak, bilo još papira pa se taj plamen još više razbuktao i kanta je počela gorit. Srećom, uspjeli smo je vrlo brzo zalit vodom i izgasit potencijalni požar. Palikuća, da:)

Dobro je što se sve dobro svršilo. Jer da nije....:) Nasmijalo me ovo, da, samnom uvijek nešto....:))) Sad mi bar sva slova rade. :) Ako niste pročitajte post prije ovoga i nasmijte se zajedno s nama. :)

Da, pala mi je na pamet jedna ideja koju sam zapravo dobila još prije više od godinu dana od drage mi blogerice ribe2. Rekla mi je jednom da bi mogla od svojih postova napravit knjigu i objavit je jer da su joj jako zanimljivi i zabavni moji postovi. I u zadnje vrijeme intenzivno razmišljam o tome i odlučila sam sad prvo kopirati prvih 100 i stavit u word...pročitat ih, ispravit greške, izbacit ono što nije prigodno i vidjet što će bit od toga. Zapravo mi je jako privlačna ta ideja...ne znam, što vi mislite? Bi li bila čitljiva ta knjiga? :) Ništa me ne košta probati. To onda treba poslati nekoj izdavačkoj kući pa da odluče da li to vrijedi objaviti ili ne. Znam kome bi je posvetila:) Vidjet ćemo....:) Sad idem kopirat postove....jedino mi se neda jedan po jedan kopirat ali što ću kad su naopako....

Trenutno raspoloženje: odlično, puna energije i punog nosa, uz povremeno kihanje i kašljucanje...:)

p.s. jučer sam se rasplakala od smijeha kad mi je Alex išao čitat ovaj moj post bez slova k i i:)))))

Uživajte i veliki pozdrav!!!! Alexu najveća pusa!


Post je objavljen 15.09.2008. u 12:10 sati.