Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miljevci

Marketing

Mi Hrvati


HOLa (rekli bi Španjolci)

Finilo je i ovo-a šta –a lito .Polako kiša natapa suvu zemlju ,pala je temperatura za cili 15 stupnjeva.Bit će ovih prelaznih i prolaznih šmrcavica i nazeba ka u priči.

Sve prolazi,list zelen sad je žut,a naša ljubav zar ne….nikad neće proć..-to je među stih

Dakle da nastavim,rezime ljeta-bilo je naporno ,teško je izdržat sve radne,obiteljske,muzičke,sportske i na kraju one najteže tulumarske obveze,ali….priživili smo i sad je sve (il se bar tako čini) lakše.

Počelo je sve ka u bajci pa smo s klapom Čikola pobjedili na Knin Festu 2008 ,zatim izgubili seosko finale na Miljevcima (četvrti put zaredom) ,pa je bio mali smiraj osim ovih lokalnih fešti,zatim smo imali nastup u Čavoglavama za Dan pobjede,zatim Drniš,Promina ,pa opet Drniš,malo smo pivali i s Najboljim hrvatskim tamburašima(ex Zlatni dukati) na Miljevcima,i tako…

Sad upravo snimamo novu pjesmu Hrvati,na tekst mog Potravljanina Ivice Gašpara kojeg sam pinkicu kozmetički i metrički dotjerao,a aranžerski upravo radi maestro Jašek,tako da bi za tjedan dana mogli poslušati kako zvuči (inače je trebala biti premijerno izvedena u Šibeniku 18.09. na dan obilježavanja rujanske pobjede,ali…._!_?)..

I to je to,osim da smo u Top 12 Radio Knina,i reče mi Meštar da smo dobro plasirani,tako ako imate volje ,nazovite nedjeljom između 14.00 -16.00 h Radio Knin i Noćnom jahaču uljepšajte dan.

Živili i veselili se-i ja skupa s vama

P.S.Bili su mi danas moji "seljaci" ,tako ja zovem članove HSS-a,na čelu s predsjednikom g.Friščićem,prof. Pajom i pala je lipa pisma-inače razlog je bilo otkrivanje biste Stjepana Radića na Miljevcima,odnosno pobliže u DRinovcima.




Post je objavljen 14.09.2008. u 23:44 sati.