Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konbi

Marketing

ŽIVI I PONOSNI

Pozdrav virna delegacijo!

Evo ima bit bliži se kraj litu,barem kalendarski.A priča je pun kufer samo nikako da se uvatin ovog stroja.

Amo sad:

Lito je proteklo sve u svemu sa puno pireva.Oženia sam Denu "nezaboravna momačka"sa drvo masivcima inače zaposlenici jedne firme za izradu namještaja se skompat i to vam u najmanju ruku znači zapalit bengalkama Gustirnu,blokirat pooluautocestu u Marini,te tražit ljude po poluautocesti kako spavaju uz rub i vračat Milivoja tri puta u momačku kuču.
Zatim san ženia rodicu Sonju također zanimljivosti na pretek sve u par riči ču vam kazat kum i kuma su bili ženske a na piru se nije popilo mozda ni 5 l alkohola no ples je začini dida od mladoga:Čovik od 80-ak godina plesa je sa ženom i djevojkama ruske plesove nije se da dok mu srce nije kazalo "doli more".
Onda je sljedija pir prijatelja Stipe,koji je bija totalna suprotnost Sonjinom na zagrijavanju kod njega se popilo sa točionika samo 120 l pive.okolo su sve sami hajdukovci bili a u crkvu i u salu su išle dvi zastave i šal"jedna hrvatska i jedna hajdukova".Kad smo došli kod mlade bia je dogovor da sve popijemo i pojedmo te napravimo malo reda i razmještaja u kuči "tipa da malo namještaj prerasporedimo"tako je i bilo a ovi njeni i harmonikaši nisu mogli virovat.Zatim je crkva usljedila u nju je ušao drug košarkaš Stipe kao doc Holiday "došao je tiho i ušao u legendu".Salu je zacinia njegov stari inače strasveni ljubitelj alkohola iša je u crveno i nije se uspija dignit nazdravit sinu na onu dobro poznatu "pij zoka pij na tebi je red..."nego je u polu ležečem položaju trgnija sa stola čašu na iskapi i uša u legendu.
A sada svitu ceka me još pir od gogine sestre di sam vec bija na piru i to na dva jezika di sam bija lažni kum.Virujem da ce i to biti spektakl jer spremam plan B. A iza njega sljedi i od Tanje pa čemo viditi kako če se sve to odigrati.


Sto se tiče izlazaka mimo pireva i atrakcije po Splitu i otocima o tome čemo sljedeči puta sada su na tepetu bile ozbiljne stvari...hhh

Aktivirajte se malo na blogu!!!
Jeli se druže Goki ide ove godine u Ražanj proslavit prelipoga maloga Rina???

ajmo templići ale....



Post je objavljen 13.09.2008. u 13:52 sati.