Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

54 Sexi noge

Ima još jedna zanimljivost u vezi depilacije u našoj vezi . Prvi put se zbilo prije nego je Pier imao deformirani ud od Peironjeve bolesti, a tu vrstu zabave smo nastavili i nakon nakon njegove bolesti. Tad sam prvi put na taj nacin pocela sa tom vrstom zabave
.
Pier je bio dlakav kao prosječan muškarac. Pierove noge su nekada bile jako dlakave kao i cijelo njegovo tijelo ali stvari su se sa starenjem promijenile .

Dok smo se igrali jedne večeri, primjetila sam da su sa djelova njegovih nogu dlake otpale i to vise od pola. Na listovima nogu i na gornjoj strani bedara vjerojatno od trenja hlačama, sve su mu dlake nestale.
Kad sam malo bolje pogledala, vidjela sam da to izgleda smiješno i nekako na fleke.

- Pier, dođi u kupaonu, imam jednu ideju. Dlake su ti smijesne, na nogama malo ih ima malo nema, ja bi ti ih obrijala, bar neka budu jednake, sigurna sam da će ti to bolje stajati nego ovo sad. Uostalom, ionako si ti sportski tip, a vidio si da biciklisti briju noge. (nikad mi nje bilo jasno zašto.)

Pier je šutke slegnuo ramenima .

Stavila sam jedan ručnik na pod, uzela sam moj Lady aparat i trenu sam pošišala sve dlake sa Pierovih nogu, nevjerojatnom lakoćom, puno brze nego što je trebalo za moje noge. Uzela sam sprej sa pjenom za brijanje, tada ih je već bilo na trzištu i namazala Pierove noge po cijeloj duzini. Pier je bio bas simpatičan sa bijelim nogama od pjene.

Sa roza jednokratnim aparatićem za brijanje počela sam od noznog palca na kojem je bilo nekoliko dlaka, pa onda od gleznja i vukla sam na gore, poslije brijača je ostajala njezna, fina baršunasta koza. Kad sam završila sa jednom nogom , prešla sam na drugu, a Pier se okretao cijeli krug. Kad je sve bilo obrijano, poslala sam ga u kadu da se još jednom cijeli otušira.

Kad sam ga obrisala , namazala sam mu noge sa svojom kremom za kozu.
Pierove noge su izgledale meko i glatko kao u najljepše manekenke, cudila sam se kako se toga prije nisam sjetila. Pier je izgledao prekrasno, pohvalila sam ga i još mazila po toj lijepoj i mekoj kozi .

- Dođi Pier idemo u sobu .

Iz svog ormara sam izvadila fine čarape sa čipkom i dala ih Pieru da obuče. Kada ih je obukao, dala sam mu i haltere, potom i gaćice, i na kraju i grudnjak, u koji sam stavila nešto smotanih krpica.

Pier je izgledao kao najljepša dama.
Ovo me toliko uzbudilo, da sam mu odma skinula gaćice, legla ga na krevet i pocela sa mazenjem . Po obicaju nas odnos je uvijekzapocinjao sa Pierom na leđima i mojim jasenjem po njegovom licu, dok je Pier savijesno lizao moju macu, a ja sam dozivjela jedan od snaznijih orgazama u zadnje vrijeme.

Tako ga jašući, gledala sam Pierovo tijelo obučeno u seksi zensku odjeću , a njegov njeznik mi je bio pred nosom i rukama, zeljela sam mu pruziti nekakvo zadovoljstvo pa sam mu njeznik trljala rukama i svojim stopalima u krug te je on uspio svršiti sa dozom sperme koja je ostala na njegovom trbuhu.

Kasnije kad se Perov njeznik deformirao od Peironijeve bolesti ovu praksu masaze sa rukama i stoplaima smo nastavili jer je to bio jedini djelotvorni nacin da Pier orgazmira, jer je njegov njeznik bio previse deformiran za bilo koji drugi oblik sexa.







Post je objavljen 10.09.2008. u 23:01 sati.