Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vocko

Marketing

VOPPY

Pozdrav.

Nije me bilo neko vrijeme na ovom blogu, jer sam opet bio hospitaliziran. Doktoru Štemajzlu se očito nije svidjelo kada sam mu u ordinaciju došao spuštenih hlača, govoreći "Jebao sam ti mater danas, jebao sam ju, a jebala je ona i mene. Šta gledaš koji kurac, znam da želiš ovu kurčinu od prvog dana terapije". Krenuo sam mu spolovilom prema ustima, kada je pobjegao i pozvao osiguranje. Tako da sam dobra 3 mjeseca proveo, kako se to moderno kaže, hospitaliziran. Prava je istina da su me šibnuli na jebene lijekove i da ih je bolio kurac kako je meni, Edouardu-Bernardu Dropuliču.

"Terapija" sama po sebi nije pomogla. Ali abnormalne količine određenih lijekova zbog kojih mi jetra i dan danas pati jesu. Šopali su me svim. A ja sam samo želio malo Martinove sperme u svojim ustima.

Dijagnosticirali su mi poremećeje. Liječili su me od njih. Bili su tu i elektrošokovi u igri. Jako dobro za erekciju, moram vam reći ;).

Pušio sam kurac svima u tom jebenom zatvoru. Svi koji su htjeli, dobili su komad mene. Naravno, nije ih bilo puno, jer ih je većina bila na lijekovima koji ubiju i najmanju količinu libida. Ali našlo se par muškarčina kojima sam slasno i svakodnevno praznio testisne rezervoare i gutao im nerođenu djecu. Popušio sam im svima, jebote, kako je bilo dobro.

Popušit ću i tebi.

Angry

Nego, bio sam danas na benzinskoj, išao sam kupit cigarete. U Dubravi. Kad dođoše neki kvartovski dečki i kažu "Ja bih jedno vopi". Naravno, u napadaju panike, ja sam čuo "Ja bih jedno VOPPY". I Voppy se pojavio. Samo sam krenuo prema njemu i bacio mu se pred nogama na koljena, otkopćavajući mu šlic. VOPPY VOPPY TU IE VOPPY ;)

Nokautirao me, jebo mu bog mater. Sad sam doma i pijem. A sljedeći put kad iziđem van... popušit ću mu taj kurac retardirani.

Angry

Angry

Post je objavljen 10.09.2008. u 04:36 sati.