Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opsa

Marketing

Multimedijalna izložba "NATO - sigurnija budućnost" u Zagrebu

Izložba će se održati od 10. – 19. rujna u prostorijama Gliptoteke HAZU, Medvedgradska 2 u Zagrebu.

Izložbu je organiziralo Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija u suradnji s stožerom NATO-a u Bruxellesu i dio je aktivnosti u sklopu dijaloga s javnošću kojemu je cilj povećanje razine informiranosti o NATO Savezu.

Ovaj multimedijalno interaktivni projekt, koji je bio izložen tijekom summita NATO saveza u Bukureštu, sadrži video, fotografske i pisane materijale o Savezu na engleskom i francuskom jeziku. Pružen je pregled o operacijama u Afganistanu i na Kosovu, civilnom planiranju u slučaju kriza, znanstvenoj suradnji, o transformaciji Saveza te interaktivni kviz.

Tijekom održavanja izložbe od 10. do 19. rujna ove godine svakog dana će biti održana i predavanja o NATO-u na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku.

Otvorenje izložbe održat će se sutra u 11 sati, a uz ministra Jandrokovića na otvorenju će sudjelovati ministar obrane Republike Hrvatske Branko Vukelić, veleposlanik Republike Mađarske u Republici Hrvatskoj Peter Györkös te Jean-François Bureau, pomoćnik Glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju.

Izložba je otvorena za posjetitelje u terminima:

UTORAK - PETAK 11,00 - 19,00 sati

SUBOTA - NEDJELJA 10,00 - 14,00 sati

Više informacija može se pronaći na letku koji možete pogledati ovdje.

Izložbu možete pogledati i virtualno, ovdje.

Post je objavljen 09.09.2008. u 12:12 sati.