Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

46 Puz u kavezu

Dok smo setali plazom jednog ljeta vidjeli smo grupu djevojaka u toplesu , točnije bez gornjeg dijela kostima , kasnije dok smo se presvlacili drzala sam Pieru onu nasu haljinu za presvlacenje na plazi i vidijela da Pier ima erekciju.
Kako to da ti je njeznik spreman?

-Pa ....

Pitala sam Piera:

-Dali te uzbudjuju zene koje vidjas po plazi?

-Priznajem uzbude me i ponekad dobijem erekciju na pomisao na njih .

-A na poslu ?

-Ponekad , ali rijetko , kad neka zena zadigne haljinu , pa joj se vide bedra ili grudi , ili u slicnim prelaznim situacijama , recimo na stepenicama , kad sam iza njih , onda im ponekad ugledam carape i rublje .

-I jeli tad dobijes erekciju. ? Odgovori mi iskreno.

-Da ponekad, pa ponekad prodje , a nekad ostane dugo.

Kad smo dosli kuci , i legli u krevet za nasu vecernju seansu sexa nastavila sam onaj nezavrseni razgovor.

-A kako se rijesis erekcije Pier , kad si na poslu?

-Pa , kako da ti kazem , ....

-Pier odgovori , ili nista od sexa.

-Neces se ljutiti na mene?

-Ne Pier , kad mi kazes istinu , nikad se ne naljutim na tebe , ali ako mi nesto pokusas sakriti , znas da bi mogao dobiti kaznu , recimo tjedan dana zadovoljstvo meni , ali ne i tebi.

-Pa dogodilo mi se da sam morao ici u WC i tamo ga opustiti .

-Kako , mislis samozadovoljavao bi se iako imas lokot ?

-Da ....

-Oh Pier , ljepo od tebe da si mi to rekao , za to cu te sad odma nagraditi , hoces jedno dudanje?

-Moze... znas da to jako volim....

Podudala sam Piera tako da je bio na sedmom nebu.
Razlikovali smo nacine na koje bi ga dovela do vrhunca , rucno je samo sa rukom .
Dudanje je kad mu ga povremeno stavim usta i masiram ga sa rukom , a svrsi po svom ili mom tijelu.
Oralno 100% je kad ga ne ispustam iz usta , i svrsi u mojim ustima i ja sve progutam.

Inace mu nisam davala dudanje cesto , to bi dobijao kako povremneo jedno vrijeme jedan put mjesecno recimo , a svrsavanje u usta bi dobio samo jedanput ili dvaput godisnje , kad bi mu bio rodjendan ili za neki veliki poslovni uspjeh.

-Ja : Tvoja gospodja ce se pobrinuti da ti se vise takve neugodne erekcije ne dogadjaju na poslu ili kad nisi kod kuce.

Nisam znala kako to rijesiti , tad sam to rekla vise onako kao patrona koja sve rjesava , pa cu i to .
Nekoliko tjedana poslije , dok sam bila u garazi i nesto trazila ugledala sam punu kutiju raznih vijaka, cijevcica i slicnih stvari.
Sve te stvari koje bi Pier donosio kuci nakon montaza, kad su bili na terenu , nije nikad dozvolio da se stvari bacaju, uvijek bi svakom i najmanjem komadicu kad bi bilo potrebno pronasao namjenu i svrhu , rijesio bi svaki problem u nasoj kuci uz pomoc tog metalnog i nemetalnog otpada.

Malo sam pogledala i vidijela da ima ljepih komada inox cijevi , koje su koristili kad bi montirali razne laboratorijske uredjaje , ti bi komadici ostali kao visak.
Pronasla sam jednu krivu i jednu ravnu cijev , bila su lijepo ispolirane, stavila sam prst u jednu , pa u drugu i ucinile su mi se prave mjere .
Stavila sam ih u dzep .

Popodne dok smo pricali , pitala sam Piera bili mi mogao sutra na poslu na ovim cijevima probusiti po dvije rupe ovako tu i tu i nacrtala sam , a da bude rupa recimo 6 mm .

-Moze, to nije nikakav problem .

-I voljela bi da ispoliras cijev i iznutra , ne smije imati nista ostro.

-Svakako gospodjo.

Pier mozda nije ni bio svjestan cemu ce ta mala stvar sluziti.
Sutradan je Pier donio cijevi, dao mi ih , bile su jos lijepse , jer su se sjajile i iznutra i izvana i bile su fino zaobljene sa svih strana.

U kupaoni sam cijevi oprala i nesto probala , da savrseno je bilo za ono sto sam smjerala.




-Pier veceras je posebna vecer za tebe , jer od sutra imam novo iznenadjenje.
Rekla sam mu prije sexa , i nastavili smo sa nasim sex igricama , s tim da sam mu pruzila nezaboravno svrsavanje po mojom grudima , a spermu sam razmazala po cijelom tijelu, koliko sam mogla .

Ujutro je Pier dosao sam u kupaonu da mu stavim lokot , kao sto je to bilo uobicajeno. Nije mu se nikad dogodilo da zaboravi , jer sam mu zaprijetila da ako zaboravi nema od sexa nista tog dana , a mozda i cijeli tjedan.

Najprije sam nataknula cijev na Pierov njeznik a onda sam provukla lokot kroz jednu rupu pa onda kroz rupu na frenulumu i opet kroz drugu rupu na cijevi.
Ovo za prvi put nije bilo nimalo lako i trebalo mi je skoro 10 minuta , kasnije smo se izvjezbali i ja i Pier , pa je bilo moguce staviti u par sekundi, kao i bilo sto drugo sto radis svaki dan.

Sad je Pierov njeznik bio u sigurnosnoj cijevi i nije ga mogao skoro ni dodirnuti , osim malo po glavicu i malo po korijenu.
Vidis Pier kako vodim racuna o tebi , nece ti se vise dogoditi da dobijes erekciju , a ni da prosipas spermu bez veze okolo , sve ide meni.
Ponosna sam na tebe i poljubila sam ga u celo.
Pier je ostao malo zbunjen i sa nevijericom je gledao dole prema svom medjunozju.

-Samo mi nemoj reci da ti se ne svidja ....

-Pogledaj kako je lijep i siguran , bas ti lijepo stoji.

-Veceras ces za nagradu dobiti nesto posebno , slazes se ?

-Da ...

Popodne je Pier jedva docekao da dodje kuci, cijeli ud mu je bio pomalo crven , ne znam tocno od cega.
Odmah sam mu skinula krletku i on se otisao oprati , ja sam isla za njim i namazala sam mu ud sa nekom kremom. , za par sati sve je proslo.

Navecer mi je pricao kako je bilo i da je cijelo vrijeme osijecao kako mu ta stvar zvoni medju nogama i bojao se da to neko ne primijeti .

-A moze li i sutra u kavezu, ako moze, dobit ces nesto posebno , ako ne nista neces dobiti. , pitala sam ga ,

Moze li nesto veceras opdma ? , osjecam se jako uzbudjeno posle ovog kaveza.

Nakon sto me lijepo polizao i nakon sto sam svrsila , tocno po narudzbi , kako sam ja to ponekad zvala , jer sam Pierovu glavu namjestala da me njegov jezik dira tocno gdje i kako sam zeljela.

Pieru sam pruzila najprije malo masaze , pa onda dudanje, a spermu sam razmazala po njemu i onda se i sama na njega naslonila i sve smo skupa razmazali nasim tijelima.

Pier je nosio svoju napravu koja mu je onemogucavala bilo odnos sa nekom zenom ili cak i da se sam zadovolji , zato je bio jos vatreniji kad je trebalo meni ugoditi u bilo kom pogledu , bilo sexualnom ili onom obicnom svakodnevnom zivotu.

Problem je nastao kad je jednom prilikom otisao na aerodrom i kad su se po prvi put uveli metal detektori na ulascima u avione . Kako mi je kasnije pricao , kad je prosao kroz ona vrata , pocelo je zvoniti , pa su ga vratili , onda je jos jednom izvadio sve stvari iz zepova , pa je opet zvonilo , onda im je rekao da ima protezu na jednom mjestu , ali mu nisu vjerovali pa su ga odveli u kabinu i morao im je pokazati, ali je lokot koji je virio ispod stavio medju prste i pokazao samo metalni dio njeznika i rekao da su jako bezobrazni prema invalidima

Navodno nisu vidjeli njegove cipkaste gacice..
Potom su ga pustili. , kaze da mu je bilo jako neugodno.
Ja sam ga pohvalila da se dobro snasao i da cu ja vec nesto smisliti , a do tad na put nece nositi nista metalnog u gacicama.

Pier je po gradu nosio svoj kavez , a ja sam non stop mislila sto bi mogla napraviti da moze stalno nositi zastitu od preljuba.
Setajuci kroz bolnicu , jer kad se posao ustalio , nisam imala nekih posebnih obaveza, ugledala sam hrpu cjevcica od plastike koje su sluzile kod raznih operacija i nekih ispumpavanja zeluca i slicno.

Odmah mi je pala na pamet ideja .
Uzela sam par komada kao uzorak , na sto nije nitko ni obracao paznju, jer se to onda trosilo u tonama .
Dosla sam u svoju kancelariju i uzela skalpel , imala sam ih nekoliko kako uzorke, pocela sam rezuckati cijevcice sa svih strana , dok nisam dosla do konacnog oblika.

Postigla sam ist i oblik cijevi od prozirne plastike kao onaj od Pierovog kaveza od inoxa. Jedino je jos trebalo probusiti rupicu, a to cu ostaviti Pieru.
Spremila sam to u torbicu i kad sam dosla doma dala sam cjevcicu Pieru da probusi, Pier je odmah znao cemu ce sluziti i nasmijesio se .

Nismo imali vremena cekati do veceri , Pier me pozvao u kupaonu i odmah probao novu krletku, bila je savrsena , sve se vidjelo kroz prozirnu plastiku , a plastika je bila jako mekana i bila je bas za medicinsku namjenu.
Stavili smo lokot za probu i sve je stimalo.

Da osim sto je lokot bio metalni, ali sam obecala Pieru da cu i to srediti i poljubila sam ga u celo .

Iducih dana sam tragala za plasticnim lokotom i pitala svoje dobavljace , niko nije imao takvo sto , i svi su me pitali cemu to sluzi , a ja sam im odgovarala da moramo zatvoriti neke uzorke i prati ih , da ne znam tocno , ali da su moji ljudi iz bolnice nesposobni to nabaviti , pa sam zato ja htjela pokusati.

Svi su mi se malo cudili a ja nisam uspjela nabaviti plasticni lokot i stvar je uskoro zaboravljena .
Ali ja sam i dalje tragala za rjesenjem , a rjesenje je bilo tu, ispod nosa, samo ga je trebalo vidjeti.

Kutije sa uzorcima iz drugih podrucnih ambulanti koji su nam dolazile u nas centralni laboratorij smo nekad zatvarali sa lokotima , ali kako su se kljucevi mijesali i gubili sa vremenom smo prosli na jednostavnie rijesenje , to su bile one male trakice , strip ili vezica koje se mogu stisnuti , ali ne i otvoriti , nego,samo presijeci.

Danas se te trakice upotrebljavaju na svim ambalazama i svugdje , ali prije 20 godina su jos uvijek bile rijetkost i bilo ih je tesko nabaviti posebo ako su trebale imati oznake na sebi .
A upravo te vezice su imale na sebi utisnut serijski broj , koji nije nista posebno znacio za nas u bolnici , jednino se razlikovao po tome sto nije neko sa strane mogao ga zamijeniti sa obicnom vezicom, jer bi nase vezice imale broj, a ostale nisu.

Cijelu vrecicu trakica sam donijela doma , bile su od broja 001, pa do broja 1000, oznacene i pakirane po sto komada.i svaka slijedeca je bila broj vise .

Pieru sam ujutro stavila plasticni kavez i umijesto lokota provukla vezicu .
Naizgleda je sve bilo uredu , ali dva sata kasnije mi mje zazvonijo telefon ,
Pier je bio na telefonu i rekao da ga je ona plasticna vezica toliko iziritirala i da nemoze vise . rekla sam mu da je prerezei izvadi .

Popodne kad je dosao doma pregledala sam mu njeznik , frenulum mu je bio crven i skoro je isla krv.

-Ne brini Pier , smislit cu nesto.

Ali ovaj put nisam ja smislila , nego Pier.
Pier je od komada zlatne zice , koje smo imali u raznim velicinama napravio klin , koji je na jednoj strani imao glavu a na drugoj kroz tijelo klina je bio prorez , kroz koji se mogla provuci vezica .
Tako smo i to zajednickim snagama rijesili Zlatni klin je bio toliko mali da ga metal detektori nisu registrirali na aerodromima , a Pier je za svaki slucaj naopravio isti takav klin od nailona , to je isto jedna vrsta plastike koja se upotrebljava u medicini.

Svako jutro bi Pier sam sebi namontirao zastitu od nevijere na njeznik , a ja bi mu dala novi broj , koji bi predamnom stavljao , kad bi dosao sa posla ja bi sa skarama prerezala vezicu i on bi se isao oprati .

Pier vise nije nrekontrolirano masturbirao , nego bi to napravio samo ponekad za mene , kad bi ja pozelila vidieti kako to radi i kad bi mi njegovi sokovi bili potrebni za masku na licu , jer sam doznala da imaju najvise proteina i da su jako dobri za ten i za pomladjuvanje koze .

Uvecer bi Pier tako masirao svoj njeznik , a ja bi ga gledala , kad bi doslo vrime za ejakulaciju , ja bi stavila ruke kao kad se umivam i skupila spermu u ruke , i onda je namazala po licu , osijecaj je u pocetku bio zaisata poseban , ujutro bi se umila na uobicajeni nacin
Ovu praksu smo drzali nekolio godina , dok nije valda izasla iz mode , a meni dosadila.





Zahvaljujem M na lektoriranju

Post je objavljen 05.09.2008. u 23:13 sati.