Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

45 Ljubomora ili zabluda

Piera sam svako jutro zaključala i pustila na posao ,ali crv sumnje mi se počeo provlačiti kroz misli , vara li me Pier mozda?
Je li moguće da je imao nešto vise od obične masaze sa mojom mamom , pa sto onda , ne smijem biti sebična , uostalom sama sam mu rekla da sve udovolji mami , hm, poznavajući mamu, a znala sam da je jedno vrijeme imala ljubavnika kad je tata ostario, pa sto , to je ionako njena stvar .
Nisam smjela biti toliko bezobrazna i uskratiti joj i to malo zadovoljstva , ako ga je i postojalo .

Ali Pier , jeli to uredu , što ću napraviti kad ode kod mame, ako su imali nešto, da li da to mami sad uskratim ?
Ma ne to je bila samo moja bujna mašta i moj klimakterij, ne, to nije bila istina.

Kad je Pier došao u petak sa posla , skinula sam mu lokotić i odmah je otišao oprati se. Ipak, nisam ga stavila na Pierov njeznik kad je išao u nedjelju kod moje mame , jer sama sam donijela pravilo da će ga nositi samo na poslu , ili na putu , nisam smjela biti toliko sumnjičava i rigorozna prema Pieru.

Svakakve su mi se misli motale po glavi. Pier je po običaju od mame došao kasno u nedjelju navečer , jer joj je već godinama pravio društvo nedjeljom , a ponekad i preko tjedna, u zadnje vrijeme samo nedjeljom .

Ja i Pier po običaju nedjeljom nismo imalo zajednički sex , jer bi ja već zaspala a zadovoljila bi se sama rukom ili nekom od svojih igračaka koje su se tad već pojavile po sexy shopovima.

Zahvaljujem M. na korekcijjama

Post je objavljen 05.09.2008. u 01:20 sati.